Premier League

Újabb londoni csapatot verhet el a Liverpool

  • hatharom.com

Zsinórban negyedik győzelmét arathatja Jürgen Kloppal a Liverpool, ezúttal a Crystal Palace lehet az áldozat.

Couthinóék ezúttal a Crystal Palace-t győzhetik le. - Fotó: caughtoffside.com

Kezd összeállni a Jürgen Klopp-féle Liverpool, hiszen a Vörösök legutóbbi három tétmérkőzésüket megnyerték, abból ráadásul kettőt idegenben játszottak. A sikerek közül egyértelműen kiemelkedik a bő egy hete, a Stamford Bridge-en aratott 3-1-es győzelem a Chelsea felett. A londoni siker megalapozta azt, hogy a Vörösök egy vegyes csapattal is bevették Kazanyt az Európa Ligában, vagyis tényleg kifejezetten jó passzból várják Kloppék a hétvégi bajnokijukat.

A jó eredmények főleg annak köszönhetők, hogy a német mester végre stabilizálta a liverpooliak védelmét, megtalálta a legütősebb hátsó négyesét - Alberto Moreno, Martin Skrtel, Mamadou Sakho, Nathaniel Clyne -, és az előttük játszó James Milner, Emre Can és Lucas Leiva trió is egyre több labdát szerez a középpályán. Elöl pedig mintha kicserélték volna a csapatot, Philippe Coutinho irányításával beindult a gólgyár, avagy tényleg remek helyzetben várják a Vörösök a hétvégi mérkőzést, még úgy is, hogy Jon Flanagan, Jordan Henderson, Joseph Gomez, Danny Ings, Jordan Rossiter, Kolo Touré és Daniel Sturridge sérülés miatt nem áll Jürgen Klopp rendelkezésére.

[1988824] 2015-11-08 17:00:00 Liverpool - Crystal Palacex

Ami a vendégeket illeti, a Crystal Palace megtorpant az utóbbi hetekben, hiszen a válogatott mérkőzések okozta szünetet követően három vereséget szedett össze zsinórban a londoni gárda, majd múlt héten gól nélküli döntetlent játszott hazai pályán a Manchester Uniteddel. A visszaesés fő oka a csatársor gyengélkedése, illetve a védelem instabilsága, hiszen októberben annyi gólt kaptak a Sasok, mint azt megelőzően összesen az idei tétmérkőzéseik alatt. Alan Pardew ráadásul Kwesi Appiahra, Connor Wickhamra, Marouane Chamakhra és Dwight Gayle-re sem számíthat Liverpoolban, avagy alaposan fel van adva a lecke a Crystal Palace-nak vasárnap.

Mindezeket követően számunkra egyértelmű, hogy az Anfield Roadon megrendező bajnoki találkozónak a hazaiak a toronymagas favoritjai, még úgy is, hogy az elmúlt szezonban a londoniak oda-vissza legyőzték hétvégi riválisukat.

Háromesélyes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Liverpool Döntetlen Crystal Palace
1.63 3.75 5.00
[1988824] 2015-11-08 17:00:00 Liverpool - Crystal Palacex;