Premier League

Magabiztos sikerrel vonulhat szünetre a City

  • hatharom.com
megosztom

Hiába az új edző, az Aston Villa-nak még hazai pályán sincs esélye az éllovas Manchester Cityvel szemben.

Sterlingék az Aston Villa-t  is elintézhetik. - Fotó: caughtoffside.com

Pocsék formában várja az Aston Villa a hétvégi bajnokiját, hiszen a birminghami klub legutóbbi hat tétmérkőzését rendre elveszítette. A Premier League-ben utolsók a bordó-kékek, avagy nem volt meglepő, hogy Tim Sherwoodnak a Swansea elleni vereséget követően megköszönték a munkáját. A Tottenham korábbi mesterét egyébiránt februárban nevezték ki a Villa élére, azonban irányításával a csapat 23 mérkőzésből 16-ot is elveszített.

A Southampton elleni Angol Ligakupa, és a hétfői, Tottenham elleni bajnoki mérkőzésen megbízott edző irányította a birminghamieket, de ő sem tudott csodát tenni, vasárnaptól viszont már Rémi Garde, a Lyon ex-trénere felel a szakmai munkáért a Villa Parkban.

Az egyszer biztos, hogy a francia trénernek sok időre van szüksége, hogy ütőképes csapatot faragjon a Villa-ból, mivel együttese igen komoly gödörben van, a Premier League-ben például az első fordulóban tudott utoljára nyerni a gárda, a hétvégén pedig már a 12. kört rendezik az élvonalban.

[1988821] 2015-11-08 14:30:00 Aston Villa - Manchester Cityx

A hazaiaknak ráadásul szerencséjük sincs, hiszen hiába hiányzik a manchesteriektől a gólzsák, Sergio Agüero, helyettese Wilfried Bony, na, meg Raheem Sterling is kezd belejönni, mindkét támadó például gólt szerzett a hétközi, Sevillában lejátszott Bajnokok Ligája találkozón. Avagy Manuel Pellegrininek egyre kevesebb a gondja, ami a csapat teljesítményén is meglátszik, hiszen az Égszínkékek mind a Premier League-et, mind a Bajnokok Ligája csoportjukat vezetik.

A City tehát nagyon egyben van, megy is a csapatnak, míg ugyanez nem mondható el a Villa-ról, ráadásul az új mester mindössze pár edzést tudott tartani a héten - hétfőn még bajnokit játszottak a bordó-kékek -. Avagy nagy valószínűséggel a hazaiak csak a védekezéssel foglalkoznak majd vasárnap és megpróbálnak kontrákra apellálni, mivel perpillanat másra nem alkalmas a birminghami alakulat. Ám ez gyakorlatilag felér az öngyilkossággal, pláne úgy, hogy a Manchester City lesz Jordan Ayewék ellenfele.

Összességében azon a véleményen vagyunk, hogy a hazaiak gyorsan túl akarnak lenni a vasárnapi találkozón, és a válogatott mérkőzések adta szünetben majd rendezik a soraikat, avagy a vendégek játszi könnyedséggel nyerhetnek vasárnap a Villa Parkban.

Háromesélyes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Aston Villa Döntetlen Manchester City
6.80 4.30 1.42
[1988821] 2015-11-08 14:30:00 Aston Villa - Manchester Cityx;
megosztom