Bundesliga

A Bayern-expressz a svábokon is átgázolhat

  • hatharom.com

Pep Guradiola együttesére laza meccs vár a Stuttgart ellen a Bundesliga 12. fordulójában.

Guardiola és Robben szombaton is győzelemre vezetheti a Bayernt.

Roppant peches csapatnak érezheti magát a Stuttgart, hiszen épphogy kezdtek formába lendülni a svábok és elmozdultak a kiesőzónából, szombaton egy jókora verésbe nézhetnek bele, mivel a bombaformában lévő Bayern Münchenhez látogatnak.

A hazaiak a múlt héten először botlottak a Bundesligában, a Frankfurtnak sikerült gól nélküli remit elérnie Pep Guardiola gárdája ellen. Ám azt az eredményt a helyén kell kezelni, hiszen a bajorok a szerdai, Arsenal elleni Bajnokok Ligája találkozóra tartalékoltak, ahol végül 5-1-re (!) nyertek az Ágyúsok ellen. Egy percig sem forgott veszélyben a müncheniek sikere, minden bejött nekik, de tettek is érte, hiszen kiválóan játszottak, roppant mód élvezték a futballt, avagy csak szuperlatívuszokban lehet beszélni a müncheniekről a BL-találkozót követően.

[2002191] 2015-11-07 15:30:00 Bayern München - VfB Stuttgartx

Valami hasonlót várhatunk szombaton is, hiszen a válogatott mérkőzések miatt Guardioláék legközelebb két hét múlva játszanak tétmérkőzését, vagyis biztosak lehetünk afelől, hogy a Bayern a lehető legjobb csapatával lép pályára - maximum egy-két helyen lehet változtatás, de akkor is olyan játékos kerülhetnek a kezdőcsapatba, mint például Arturo Vidal vagy Arjen Robben -, egyébként is a csapat elsődleges célja, hogy minél hamarabb megnyerje a Bundesligát, hogy tudjon a legfontosabb sorozatára, a BL-re koncentrálni.

Ezek után tényleg nincsenek irigylésre méltó helyzetben a stuttgartiak, ráadásul, ha hozzátesszük azt, hogy a felek között nagy a rivalizálás, az ilyen típusú találkozókat pedig a bajorok mindig komolyan veszik, illetve a svábok közül Mitchell Langerak, Robbie KRuse, Daniel Ginczek és Martin Harnik is kihagyja sérülés miatt a találkozót, akkor már a tisztes helytállás is szép eredménynek számítanak a piros-fehérektől.

Ezek után nem lepődnék meg, ha a Bayern kivégezné a Stuttgartot, vagyis minimum három góllal jobbnak bizonyulna a vendéglátó. Ami egyáltalán nem számítana meglepetésnek, a felek formáit, illetve közös előéletét - a bajorok a legutóbbi 13 meccsüket megnyerték a svábok ellen - figyelembe véve.

Európai hendikepes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Bayern München -2 Döntetlen (Bayern München -2) Stuttgart +2
1.65 4.10 3.20
[2002191] 2015-11-07 15:30:00 Bayern München - VfB Stuttgartx;