Sportfogadás

Ezúttal EL-kombival támadjuk a bukikat

  • hatharom.com

A szokásos Európa Liga-kombink sem maradhat ki a szórásból, a szelvényünk ezúttal három tippet tartalmaz.

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői ezen a héten is összeállították az Európa Liga selejtezőire szelvényüket, amivel jól lehet keresni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket:

Athletic Bilbao-Partizan Belgrád
Tipp: A mérkőzés góljai 2,5 felett
Odds:
1.60 @ Tippmixpro

Az EL L-csoportja az egyik leggólgazdagabb, szinte minden mérkőzésen született legalább három találat, kettő kivételével, amiből az egyik a felek odavágója volt. Akkor a Partizan Belgrád a korábbi jó eredményeknek köszönhetően rástresszelt a mérkőzésre, a nagy akarásnak pedig nyögés lett a vége. Csütörtökön viszont nem lesz veszítenivalója a szerbeknek, vagyis újra elővehetik nyíltsisakos futballjukat, mint ahogy a baszkok is, akik minden meccsen támadnak. Ezek után hatalmas esély van az overre, amely fogadási lehetőség egyébiránt nem is fizet rosszul.

[2089479] 2015-11-05 21:05:00 Athletic Bilbao - Partizan Belgradx;

Skenderbeu-Sporting
Tipp: Sporting -1 (európai hendikep)
Odds: 
1.60 @ Tippmixpro

A bundakirály Skenderbeu ismét a Sportinggal találkozik, ám ezúttal a piros-fehérek lesznek a pályaválasztók. Az odavágón az albánok két tizenegyest hoztak össze a portugáloknak, egy játékosukat kiállították, és végig védekeztek. Most is valami hasonló vár rájuk, hiszen a Sportingnak kell a három pont, ráadásul Jorge Jesust ismerve még az ilyen tuti meccsen sem pihennek majd a zöld-fehérek sztárjai. Összességében tehát minden jel arra mutat, hogy a vendégek legalább két góllal nyernek csütörtökön.

[2089405] 2015-11-05 21:05:00 Skenderbeu - Sporting CPx;

Napoli-Midtjylland
Tipp: Napoli -1 (európai hendikep)
Odds:
1.60 @ Tippmixpro

Problémamentesen menetel a Napoli az Európa Liga D-csoportjában, eddig mind a három meccsüket megnyerték, ráadásul nem is akármilyen, 11-1-es gólkülönbséggel. Csütörtök este lezárhatják a legfontosabb kérdést, és az utolsó két meccsen akár már pihentethetik is legjobbjaikat az olaszok. Dániában 4-1-re tudtak nyerni Callejonék, és a bajnokságban is jól szerepelnek. A dán csapat ezzel szemben nagy meglepetésre kiesett a kupából az FC Riskilde ellen, és a bajnokságban is két váratlan vereséget szenvedtek, melynek köszönhetően már nem is listavezetők. Sima hazai várható, a vendégek majd a hátralévő két meccsen harcolhatják ki a továbbjutást.

[2089431] 2015-11-05 19:00:00 SSC Napoli - FC Midtjyllandx;
A hatharom.com csütörtöki szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Esemény Tipp Odds
Csütörtök, 21:05 INFO Athletic Bilbao-Partizan Belgrád A mérkőzés góljai 2,5 felett 1.60 @ TippmixPro
Csütörtök, 21:05 INFO Skenderbeu-Sporting Sporting -1 (európai hendikep) 1.60 @ TippmixPro
Csütörtök, 19:00 INFO Napoli-Midtyjlland Napoli -1 (európai hendikep) 1.60 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 4,10