BL

Már gigaoddsot kapunk az Arsenal továbbjutására

Elszállni látszanak az angol remények, a kiütéses müncheni vereség után az Arsenal továbbjutásában nem hisznek a bukik.

A londoni klub jelenleg hat ponttal van lemaradva az Olimpiakosz & Bayern München duó mögött, így nem is csoda, ha az irodák már közel ötszörös pénzt fizetnének, ha mégis sikerülne a bravúr. Lássuk, milyen forgatókönyv esetén marad el angol szégyen.

188485

Valószínűleg az ötödik kört át is ugorhatjuk, hiszen aligha fog botlani hazai pályán akár az Arsenal, akár a Bayern München. Ebben az esetben pedig a bajorok megszereznék matematikailag is a csoportelsőséget, míg az Olimpiakosz-Arsenal mérkőzés eldöntené a továbbjutó csapat kilétét. Ahogyan korábban már vázoltuk a forgatókönyveket, az egymás elleni eredmény miatt Giroud-éknak nem is lenne elég egy 1-0 vagy 2-1 Pireuszban, míg egy 3-2 esetén fontosak lehetnének az ötödik körben elért eredmények. Ha Wenger csapata legalább két gól különbséggel vagy legalább négy lőtt góllal tudna nyerni idegenben, ők jutnának a 16 közé.

A 4.50-es szorzó habár nem tűnik alacsonynak, lehet, hogy érdemesebb lenne inkább megvárnunk az Arsenal hendikepes sikerét Görögországban, ugyanis mint azt jeleztük, az Ágyúsoknak valószínűleg két góllal kell majd nyerniük Pardóéknál, márpedig ennek is szép szorzója lehet, különösen ha mondjuk kombináljuk az Arsenal-Dinamo Zagreb hazai győzelmével, 1.20-ért.

Folytatás három hét múlva.

Melyik csapat jut tovább az F-csoportból?
Bayern München 1.001
Olimpiakosz 1.20
Arsenal 4.50
Dinamo Zagreb 81.00
[2088190] 2015-11-24 20:45:00 Arsenal - Dinamo Zagrebx;