Karrier

Hagyjuk Pogbát felnőni - Del Piero

A Zebrák legendája beszélt arról is, nem biztos, hogy nem látjuk még újra a futballpályán.

Nehéz örökséget vett át Paul Pogba a Juventus 10-es számú mezével, hiszen előtte nem kisebb nevek hordták a megkülönböztető trikót, mint Carlos Tévez, Alessando Del Piero, Roberto Baggio vagy Michel Platini. Úgy tűnik, a francia csillag egyelőre nem képes megfelelni az elvárásoknak, az idei szezonja egyelőre igencsak felejthető. A klublegenda, Del Piero szerint még korai ítéletet mondani Pogba felett.

"Ma a Juventusnál egy rendkívül tehetséges, nagyon fiatal játékos viseli a 10-es mezt, akit fél Európa szeretne szerződtetni. De időt kell még hagyni neki, időt arra, hogy hibákat kövessen el és tanuljon belőlük."

A 40 éves világbajnok gólvágó tavaly vonult vissza, utolsó klubja az indiai Delhi Dynamos volt. Mint azt elmondta, egyáltalán nem kizárt, hogy a karrierjének nincs még vége: "Soha nem mondtam ki egyértelműen, hogy visszavonultam. A futball a szenvedélyem, ugyanakkor mindenkinél eljön az az idő, amikor ki kell mondania, hogy vége. Ha egyszer véglegesen be is fejezem a pályafutásomat, a labdarúgástól akkor sem fordulok el teljesen, az életem szerves részévé vált" - nyilatkozta Alex.

A Zebrák hétvégén az Empoli vendégei lesznek, és bizony nagy szükségük van Pogbáéknak a három pontra, hiszen a Juve lemaradása még mindig kilenc pont a listavezető Fiorentina-Inter duóhoz képest. A torinói csapat sikerére a    jelenleg 1.73-szoros pénzt fizetne.

[2060484] 2015-11-08 15:00:00 Empoli - Juventusx;
186871