Protipp

Ingyen tippmixprós tippek a legjobb tippmesterektől!

  • hatharom.com

Újjáéled a hatharom.com Protipp-rendszere, ráadásul legjobb tippmestereink ingyenesen publikálják tippjeiket. Számtalan előnnyel bír majd az új rendszer, íme a részletek.

A hatharom.com Protipp-rendszere a korábbi nagy sikerre való tekintettel megújult formában visszatér. Szakértő tippmester csapatunk honlapunkon hosszú idő óta publikálják tippjeiket különféle formában, ezentúl pedig egy rendszerezett, jól követhető platformon gyűjtjük össze legjobb ajánlataikat. A    -s tippekre folyamatosan nagy igény mutatkozik, hiszen a magyar állami fogadóiroda a magyar piacok esetében hamarabb nyitja a kínálatot, ráadásul néhány esetben nem is reagál minden hírre olyan gyorsan, mint a külföldi bukmékerek, tehát jó esély mutatkozik a nyerésre. Így elhatároztuk, hogy újraindítjuk a Protippet, ráadásul tippjeink ingyenesen elérhetőek lesznek mindenki számára!

 

A megújult Protipp-rendszer előnyei
- Mindenki számára teljesen ingyenes
- Kizárólag a Tippmixpróról válogatott fogadások és oddsok
- Megbízható, bizonyított tippmesterek tippjei
- Kombinációs fogadásokból is lehet válogatni
- A tippek feladási határideje az esemény kezdete előtt 15 perc, így több esetben még megalapozottabb, még erősebb tippek születnek

 

A régi-új felületen négy, korábban már bizonyított PRO tippmester publikálja majd tippjeit: mr.blonde, Tomihmv, Cesc18 és Varin. A felületen kizárólag a     által kínált eseményekből és oddsokból válogatnak majd tipstereink, valamint szintén fontos újítás, hogy lehetőség lesz kombinációs tippeket is feladni, így egy sokak által várt újítás valósul meg.

Régi rendszerünkhöz hasonlóan tippmestereink tippjeire csoportosan és egyénileg is fel lehet iratkozni, a tippekről pedig e-mailben is küldünk értesítést a feliratkozóknak.

 

Miért válaszd a Tippmixprót?
- Megbízható iroda, többféle befizetési lehetőséggel
- Magyar nyelvű ügyfélszolgálat minden nap 07:00-23:00-ig
- Folyamatos promóciók, nagy nyereményekért
- A leghamarabb elérhető oddsok az NB I-re és NB II-re
- Több magyar sportból is elsőként vagy egyedüliként fogadható szorzók
- Több esetben lassabban változnak az oddsok, mint a külföldi bukmékereknél