BL

Aláírnék egy pontot Münchenben - Wenger

Az Arsenalnak égető szüksége lenne egy pontra Münchenben, ám a bukik szerint erre vajmi kevés az esély.

Negyedik fordulójához érkeztek a Bajnokok Ligája csoportkörének küzdelmei, kirajzolódni látszanak tehát a továbbjutásra esélyes csapatok. Kétségkívül az F-csoportban találjuk az egyik legérdekesebb kompániát, hiszen meglepő módon az Arsenalnak komoly bravúrra lesz szüksége a továbbjutáshoz. Walcotték visszaadták ugyan esélyeiket azzal, hogy a Bayern Münchent legyőzték az Emirates-ben, de még így is bajban lehetne, ha nem szereznek pontot kedden este Münchenben.

188485

A sérülésektől tizedelt Arsenalnak ráadásul szurkolnia kell a Dinamo Zagrebnek is, hogy pontot csenjenek az Olimpiakosz ellen, ugyanis ha minden a papírforma szerint alakul, az angoloknak nyernie kell majd Pireuszban úgy, hogy vélhetően nem is lesz elég egy sovány, egygólos siker. "Elfogadnám most a döntetlent Münchenben, de tudom, rendkívül nehéz lesz egy ilyen csapat ellen pontot szerezni. Képesek vagyunk azonban nyomás alatt tartani ellenfelünket, de ehhez bátran kell játszanunk, kevésbé kell fókuszálnunk a védekezésre és jobban a támadásra."

Wenger csapata igen jó formának örvend, hiszen zsinórban öt mérkőzést nyertek meg az Ágyúsok (ha nem számoljuk a Ligakupát), legutóbb éppen a Swansea pályáján lőttek egy hármast. "A szezon kezdete óta nyerni tudtunk a Crystal Palace, a Watford, a Newcastle és a Swansea vendégeként is, ami azt mutatja, nem csak hazai pályán vagyunk hatékonyak."

Ami az Arsenal esélyeit illeti, a bukik erőteljesen a hazaiakat favorizálják. A     6.70-szeres szorzót fizetne a V-re, míg a pontosztozkodással 4.60-szoros pénzt nyerhetnek a fogadók.

[2088188] 2015-11-04 20:45:00 Bayern München - Arsenalx;
2015-11-03;42
2015-11-04;42