Sportfogadás

Íme, a hétvége legjobb NFL-tippjei

  • hatharom.com

Íme tippmestereink és szerkesztőink legjobb tippjei az NFL nyolcadik játékhetére.

Szeptember elején elkezdődött a rövidke, ám annál tartalmasabb NFL-szezon. Tippmestereink a Logibet-en folyamatosan publikálják legjobbnak vélt tippjeiket, de szeptember utolsó hetétől kezdve már a hatharom.com oldalán is összeállítják a hétvégi kombijukat. Lássuk a nyolcadik héten melyik meccseket választották ki a tipsterek.

Baltimore Ravens-San Diego Chargers
Tipp: San Diego +6,5
Odds:
1.60 @ Tippmixpro

Mindkét csapat nagy reményekkel vágott neki a szezonnak, de az alapszakasz feléhez közeledvén elég távol kerültek a rájátszástól, sőt, azt lehet mondani, hogy innen kisebb fajta csoda lenne, ha találkoznánk velük az utószezonban. A Baltimore 1-6-tal, a San Diego 2-5-tel kullog a csoportja utolsó helyén. Három meccs óta nem tudtak nyerni, igazán ez a hollóknak kínos, hiszen két gyenge alakulattal, a Clevelanddel és a San Franciscóval is megmérkőztek. A hazaiak legnagyobb problémája a defense pocsék teljesítménye, szinte bárki képes őket szétpasszolni. Philp Riversnek sem fog ez kihívást jelenteni, jelenleg ugyanis ő büszkélkedhet a legtöbb passzolt yarddal, a Green Bay ellen például 500-ig meg sem állt. Simán benne van a pakliban egy vendég siker, de mivel adok-kapok várható, így biztosabbnak tűnik 6,5 ponttal megtámogatni a San Diegót. 

Cleveland Browns-Arizona Cardinals
Tipp: Cardinals (3 esély)
Odds:  
1.40 @ Tippmixpro

Az Arizona Cardinals Clevelandbe látogat pihenőhete előtt. A remek szezonkezdet után egy picit döcögősre vették a figurát a Pintyek, de úgy gondoljuk, hogy a Browns ellen több olyan tény szól mellettük, melynek fényében bőven van érték az oddsban amit kapunk rájuk. Ha pusztán a tényeket nézzük, a Browns eddig csak úgy nyert meccset, ha nem adták el a labdát, márpedig a másik oldalon a liga legtöbb interceptiont szerző secondaryje vár rájuk. No nem mintha a futásra nyugodtan hagyatkozhatnának, hiszen ebben kevesen teljesítenek náluk rosszabbul. Ugyanez igaz a futás elleni védelmükre, így a sokadvirágzását élő Chris Johnson nyugodtan garázdálkodhat majd. Mindent egybevetve hatalmas meglepetés lenne, ha a Cardinals nem nyerne a rendes játékidőben.

St. Louis Rams-San Francisco 49ers
Tipp: St. Louis -4,5
Odds:  
1.50 @ Tippmixpro

A Rams csapatáról általánosságban elmondható, hogy az utóbbi években a csoportrangadókra kettőzött erővel készülnek. Idén is nagyon komolyan felszívták magukat mind az Arizona, mind a Seattle ellen és mindkét meccset meg is nyerték. Úgy gondoljuk, hogy a csoport leggyengébb tagja ellen szintén győzelmet aratnak, méghozzá legalább 5 pont különbséggel. A 49ers múlt héten mindössze 3 pontot tudott elérni a nagy rivális Seattle ellen, amelynek védelme véleményünk szerint idén nincs olyan erős, mint a Rams-é. Joggal merül fel a kérdés, hogy ezek fényében ma mit várhatunk a Frisco-tól támadásban? A St. Louis rendelkezik talán a legjobb front7-el a ligában és az irányítók siettetésében is kiemelkedőek, (23 elért sack-el a 3. legjobbak.) Colin Kaepernick pedig még magához képest is gyengén játszik, amikor nagy nyomást gyakorolnak rá. Márpedig a támadófala szörnyen gyenge (25 sack-et engedtek eddig a QB-n, ami a 4. leggyengébb teljesítmény). Carlos Hyde futó pedig sérülés miatt nem tud pályára lépni, ami csak tovább rontja az esélyeiket. Ellenben Todd Gurley a Rams bombaformában lévő újonc futója ott lesz a pályán, és könnyedén használhatja ki a Frisco futás elleni védelmének gyengélkedéseit. 4 yardot enged ugyanis a 49ers futásonként, amivel egyértelműen a liga második felében helyezkednek el. Ezúttal ráadásul még Nick Foles-nak is nagyon jó napja lehet, hiszen a Frisco front7-je képtelen az ellenfelek irányítóira nyomást gyakorolni, a Rams O-Line pedig jól védi meg Foles-t, akinek így elég ideje lesz, hogy megtalálja célpontjait a 2. legtöbb passzolt yardot engedélyező passzvédekezés ellen.

A hatharom.com vasárnapi NFL-szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Meccs Tipp Odds
Vasárnap, 19:00 Baltimore Ravens-San Diego Chargers San Diego +6,5 1.60 @ TippmixPro
Vasárnap, 19:00 Cleveland Browns-Arizona Cardinals Arizona (3 esély) 1.40 @ TippmixPro
Vasárnap, 19:00 St. Louis Rams-San Francisco 49ers St. Louis -4,5 1.50 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 3,36
További NFL-tippekért látogass el a LOGIBET.COM-ra!