Bundesliga

Ez a "gyógyszer" kifoghat a Farkasokon

  • hatharom.com

Chicharito most is győzelemre vezetheti a Gyógyszergyáriakat, de ami biztos: sok gól várható a Wolfsburg-Leverkusenen.

Chicharitóék folytathatják a gólgyártást. - Fotó: sports.vice.com

Alighogy kilábalt a gödörből a Wolfsburg, lehet, hogy egy újabba került. Mindez a Bayern München elleni, hazai 3-1-es vereségnek, vagyis a Német Kupából való kiesésnek köszönhető, hiszen idei első hullámvölgyébe Dieter Hecking gárdája a bajoroktól elszenvedett, 5-1-es bajnoki zakótól került.

Persze korai még leírni a Farkasokat, azonban az előjelek még abban is kísértetiesen hasonlóak, hogy két meghatározó játékosuk most is kidőlt - Christian Trasch és Max Kruse -, ráadásul ismét kemény mérkőzés előtt állnak a zöld-fehérek, hiszen az egyre inkább magára találó Leverkusen látogat a Volkswagen Arénába. Ha viszont úgy játszanak a wolfsburgiak, mint ahogyan a kupameccs előtt, vagyis a Bundesligában és a Bajnokok Ligájában, továbbá nem görcsölnek, akkor még akár könnyedén le is győzhetik a piros-feketéket.

[2002183] 2015-10-31 18:30:00 Wolfsburg - Bayer Leverkusenx

Jó passzban vannak tehát a vendégek, hiszen a négymeccses nyeretlenségi sorozatukat két győzelemmel zárták le. Különösen a Chicharito által vezetett támadószekciónak megy jól mostanság, mivel az utolsó három meccsén nem kevesebb, mint 14-szer (!) találtak be a Gyógyszergyáriak, ami pazar teljesítmény. A védelem viszont roppant sebezhető, mivel a Roma négyszer, de még a Stuttgart is háromszor talált be Bernd Leno kapujába.

A Farkasok is roppant gólerősek, mind elöl, mind hátul, avagy a leginkább értékkel kecsegtető fogadás a mérkőzésen egyértelműen az, ha gólokra tesszük fel tétjeinket. A találatokból is minimum háromra érdemes fogadni, ami egyrészt már jól fizet, másrészt a felek legutóbbi négy találkozóján legalább három gól mindig született, de ami még inkább meggyőző érv, az nem mást, minthogy az utolsó 12 (!) Volkswagen Arénában lejátszott Wolfsburg-Leverkusen meccsel ugyanez a helyzet.

Fogadás a mérkőzés góljainak számára - a     szorzói
2,5 alatt 2,5 felett
1.95 1.65
[2002183] 2015-10-31 18:30:00 Wolfsburg - Bayer Leverkusenx;