Német Kupa

Óriási rangadót rendeznek a Német Kupában

  • hatharom.com

A címvédő, és Szuperkupagyőztes Wolfsburg a bajnok Bayern Münchent fogadja kedden a Német Kupában.

Kemény meccs vár a Bayenre kedden.

Igen komoly presztízsmérkőzésre van kilátás kedden Wolfsburgban, ahova a Bayern München látogat a Német Kupa keretén belül. A hazaiak a sorozat címvédői, ráadásul augusztusban a bajnok bajorokat győzték le a Német Szuperkupa fináléjában, azonban bő egy hónapja a müncheniek 5-1-re verték a Farkasokat.

Az a vereség a zöld-fehéreket megindította a lejtőn, ám mostanra helyreállt Dieter Hecking fiainak önbizalma, köszönhetően a sorozatos sikereknek. A Wolfsburg az utolsó három tétmérkőzését megnyerte, ami végett például élre állt Bajnokok Ligája csoportjában, míg a Bundesligában feljött a negyedik helyre. A hatalmas formajavulás egyébiránt annak is köszönhető, hogy a hazaiaknál felépültek a sérült játékosok, vagyis a védelem ismét stabil, amit jól jelez, hogy a PSV és a Darmstadt játékosai sem tudták bevenni Diego Benaglio kapuját.

[2077983] 2015-10-27 20:30:00 Wolfsburg - Bayern Münchenx

Ami a vendégeket illeti, Pep Guardiola focistáinak sikerült feledtetniük szurkolóikkal az Arsenal elleni Bajnokok Ligája vereséget, a hétvégén átgázoltak a Köln együttesén. A Bayern München szombati sikere egyébiránt a csapat 1000. győzelme volt a Bundesligában.

Jó formában vannak tehát a piros-kékek is, és ami szintén közös bennük a hazai gárdával, hogy a müncheni sérült játékosok is kezdenek visszaszállingózni. Arjen Robben például már gólt is szerzett a hétvégi bajnokin, vagyis még nagyobb Pep Guardiola merítési lehetősége mostanság, mint korábban, ami egyértelműen a csapat előnyére válik.

A felek tehát igen jó előjelekkel várják a keddi kupamérkőzést, és hiába számít a Bayern München toronymagas favoritnak a bukmékerek szemében, egy mérkőzésen a Wolfsburg is elkaphatja a bajorokat. Avagy jó esély mutatkozik arra, hogy mindkét csapat betaláljon, amire most kiváló szorzón fogadhatunk, ami főleg úgy érdekes, hogy a felek legutóbbi öt tétmérkőzésén rendre mindkét fél mattolta a másikat.

Mindkét csapat szerez gólt? - a     szorzói
Igen Nem
1.60 2.05
[2077983] 2015-10-27 20:30:00 Wolfsburg - Bayern Münchenx;