Bundesliga

Javításra készül a Bayern München

  • hatharom.com

Az Arsenal elleni fiaskóját hazai pályán, a Köln ellen javíthatja ki Pep Guardiola együttese szombaton.

Guardioláék kötelező győzelem előtt állnak.

A bajorok kedden elveszítették idei veretlenségüket, hiszen a Bajnokok Ligájában, az Arsenal otthonában kaptak ki 2-0-ra. Ettől persze még nem dől össze a világ, pláne úgy, hogy vezetik kvartettjüket a legrangosabb európai kupában.

A veretlenség elvesztésének a kölniek ihatják meg a levét, hiszen a müncheniek sebzett nagyvadként lépnek pályára szombaton, szeretnék bizonyítani szurkolóiknak, hogy a londoni fiaskó csak kisiklás volt. A sikerre pedig minden esélye megvan a piros-kékeknek, hiszen sérültjeik száma egyre kevesebb, jóval erősebbek, mint a Kecskések, ráadásul az Allianz Arénában játszhatnak, ami idén is igazi oroszlánbarlang.

[2002173] 2015-10-24 15:30:00 Bayern München - 1. FC Kölnx

Ami a vendégeket illeti, a Köln összességében nem fut rossz szezont, sőt, a tavalyihoz képest a vártnál jobban teljesítenek a piros-fehérek, azonban szombaton egyáltalán nem vár rájuk sétagalopp. Egyrészt a Bayern keddi vereségének, másrészt annak köszönhetően, hogy házon kívül igen kétarcúak, amit mi sem bizonyít jobban, hogy a Schalke otthonában például 3-0-ra tudtak nyerni, míg Frankfurtban 6-2-re kikaptak.

Mivel a kölniek is hasonló stílusban próbálnak játszani, mint a hazaiak, így a bajoroknak lényegesen könnyebb dolga lesz a szokásosnál, hiszen nem egy "betonbunkert" kell feltörniük. Mindezek után összességében úgy véljük, hogy a Bayern legalább három góllal legyőzi a Köln együttesét, ami egyébiránt a müncheniek 1000. bajnoki sikere lenne a Bundesligában.

Európai hendikepes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Bayern München -2 (Döntetlen -2) Köln +2
1.75 3.75 3.05
[2002173] 2015-10-24 15:30:00 Bayern München - 1. FC Kölnx;