PL

A legjobbkor játszunk a Chelsea-vel - Bilic

A hétvégi londoni derbinek a Chelsea a toronymagas esélyese, ám látva a West Ham formáját, Slaven Bilic joggal reménykedik a pontszerzésben.

TippmixPro
  1 X 2
West Ham United-Chelsea 3.70 3.50 1.90

Rendkívül érdekes londoni rangadóra van kilátás hétvégén, hiszen a bajnokin augusztus 22-e óta veretlen West Ham fogadja az ezidáig borzalmas idényt maga mögött tudó Chelsea-t. A Kalapácsosok trénere szerint kifejezetten jó, hogy most találkoznak José Mourinho csapatával, mert biztosan mindkét csapat a maximumot próbálja majd nyújtani.

Chelsea#eng-chelsea

"Örülök, hogy most jön a Chelsea elleni mérkőzés, de nekik is nagyon kell a jó eredmény. Láttam Mourinho csapatát a Dinamo Kijev ellen, de nem örülök annak, amit láttam, mert igen felkészült, éles csapat benyomását keltette szombati ellenfelünk. Hatalmas teszt lesz ez nekünk, felmérhetjük, hogy hol is tartunk, ugyanakkor itt két csapat játszik, nem Bilic-Mourinho párharc lesz, ahogyan a média beharangozta." - mondta Slaven Bilic.

A horvát tréner beszélt a Kékek idei szezonjáról is, valamint elmondta, lát-e esélyt a feltámadásukra: "A Chelsea igazi bajnokcsapat, a legjobb edzővel, nagyon várom a meccset. Tudom, hogy a várt eredménynél gyengébben szerepelnek, de ilyen előfordul a labdarúgásban, ettől még ugyanolyan éhesek a sikerre és javítani akarnak. Láttam minden meccsüket, tudom, hogy Mourinho mindent megtesz azért, hogy kijavítsa a csapat hibáit. Úgy hiszem, az év végére visszakerülnek a top 4-be".

A bukmékerek meglepően alacsony oddsot adnak a vendégek sikerére, ami annak fényében meglepő, hogy a West Ham United milyen remek formában van, ha viszont azt nézzük, hogy  az utolsó nyolc bajnokiból hatot is megnyert a Chelsea, már érthető az 1.90-es szorzó. Ami biztos, remek, izgalmas, feszült találkozóra van kilátás.

[1988809] 2015-10-24 16:00:00 West Ham United - Chelseax;
2015-10-24;47
2015-10-25;47
184314