Premier League

Az újonc sem okozhat gondot a Citynek

  • hatharom.com

Hiányzói ellenére is magabiztos győzelmet arathat a bajnoki cím legfőbb várományosa.

A hiányzók távollétében De Bruynenek kell győzelemre vezetnie a Cityt. - Fotó: showmesport.com

A topklubok közül a Manchester Citynek egyértelműen nem jött jól a kéthetes kényszerleállás, hiszen az Égszínkékek két vesztes mérkőzést követően 6-1-re verték a Newcastle gárdáját a Premier League legutóbbi fordulójában. Az akkori mérkőzés kulcsfigurája az az öt gólt szerző Sergio Agüero volt, aki szombaton sérülés miatt nem léphet pályára. Az argentin sztáron kívül David Silva, Gael Clichy, Fabian Delph és Alekszandr Kolarov hagyja ki a Bournemouth elleni találkozót.

Elég veretes névsor, de Manuel Pellegrininek igen erős és komoly játékoskerete van, amely még ezen játékosok hiányát is elbírja. Ott lesz a kezdőben a nyári szerzemény, Kevin De Bruyne, aki ott folytatta, ahol tavaly abbahagyta, rajta kívül pedig a szintén új fiú, Raheem Sterling, Wilfried Bony, Yaya Touré vagy Jesús Navas lehet a nyerőember a hétvégén.

[1988793] 2015-10-17 16:00:00 Manchester City - Bournemouthx

Ami a vendégeket illeti, az újonc Bournemouth eddig kellemes meglepetés a Premier League-ben, azonban az utóbbi két találkozóján nem ment a piros-feketéknek. Ez annak köszönhető, hogy Callum Wilson, a csapat legnagyobb sztárja és gólvágója - a Bournemouth tíz lőtt góljának felét ő szerezte - megsérült, nélküle pedig nem azt nyújtja a vendégcsapat.

Wilson sérülés miatt egy jó darabig nem állhat a gárda rendelkezésére, avagy Eddie Howe gárdájának méregfoga kihúzva, de rajta kívül Tommy Elphick, Tyrone Mings, Max Gradel és Harry Arter hiányát is megérezheti az AFC.

Összességében mindkét csapatnak lesznek komoly hiányzói, de amíg a City tudja pótolni maródi játékosait, addig a vendégek nem. Vagyis azon a véleményen vagyunk, hogy a bajnokaspiráns szombati bajnokiját is behúzza, még pedig úgy, hogy legalább két gól lesz a felek között a különbség.

Európai hendikepes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Manchester City -1 (Döntetlen Manchester City -1) Bournemouth +1
1.80 3.65 2.95
[1988793] 2015-10-17 16:00:00 Manchester City - Bournemouthx;