Átigazolás

Neymarért tényleg bejelentkezett a Manchester United

Mint kiderült, a United tényleg vitte volna Neymart, ám sem a Barcelona, sem a játékos nem hajlott az üzletre.

A 2015-ös nyári átigazolási szezon során szárnya kaptak olyan pletykák, mely szerint Nemyar könnyen lehet, hogy távozik Barcelonából és a Manchester Unitedben köt ki. A transzferre nem volt sok reális esély, sokan még azt is kétségbe vonták, hogy Louis van Gaal tényleg ajánlatot tett a brazil klasszisért. Ám mint azt a sztárjátékos édesapja elmondta, valóban volt ajánlat fiáért a nyáron.

"Tényleg kapott ajánlatot a Barcelona a Manchester Unitedtől, a katalán csapat pedig fel is vette velünk a kapcsolatot, ám azonnal közölték, nem hajlandóak megválni a játékostól. Megkérdezték ugyanakkor, hogy mi hajlanánk-e az üzletre, de ilyenről szó sem volt, hiszen még legalább három évig szerződés köti a fiamat a klubhoz. Az ajánlat tehát el lett utasítva, így már egyáltalán nem is lehet téma Neymar Manchesterbe szerződése" - nyilatkozta Neymar Senior.

A brazil játékost szerződése 2018-ig köti a csapathoz, ám könnyen lehet, hogy hónapokon belül meghosszabbítják kontraktusát, vagyis még kevésbé lesz mozdítható Katalóniából.

A Barcelona hétvégén a Rayo Vallecanót fogadja, Neymarra pedig komoly feladat hárulhat, hiszen a csapat nélkülözi Lionel Messit és Luis Suárez sincs teljesen egészséges állapotban.

Hány gólt szerez Neymar a Rayo ellen?
Legalább egyet 1.36
Legalább kettőt 2.37
Legalább hármat 5.50
[2030152] 2015-10-17 20:30:00 Barcelona - Rayo Vallecanox;
9671#00