Bundesliga

Újabb sima siker előtt a Bayern

  • hatharom.com

A kilencedik bajnokiját is megnyerheti Pep Guardiola együttese, a szenvedő fél ezúttal a Bremen lehet.

Kilencedik bajnoki győzelmét aratná idén a Bayern.

Szegény csapatot még az ág is húzza, szól a mondás, ami most kiválóan illik a Bremenre. A Werder az idei szezonban elmaradt a várttól, a gárda támadójátéka katasztrófa, védekezéséről nem is beszélve. Az utóbbi pár fordulóban pedig abszolúte nem ment a zöld-fehéreknek, hiszen az utolsó négy bajnokijukat elbukták Viktor Skripnik tanítványai.

A válogatott szünetben a hazaiak megpróbálták orvosolni problémáikat - edzőmeccsen 3-0-ra legyőzték a másodosztályú, ugyanakkor jó erőkből álló Lipcsét -, azonban szombaton a világ legjobb formájában klubcsapatával találkoznak, vagyis gyakorlatilag fikarcnyi esélye sincs a Muzsikusoknak. Pláne, ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy a bajorok a felek legutóbbi tíz tétmérkőzését rendre megnyerték.

[2002169] 2015-10-17 15:30:00 Werder Bremen - Bayern Münchenx

Ahogy az előbb említettük, a Bayern bombaformában van, Pep Guradioláék mind a nyolc bajnokijukat megnyerték, a legutolsón speciel megalázták legnagyobb riválisukat, a Dortmundot, hiszen 5-1-re győzték le a BVB-t. A sikereket pedig úgy érték el a müncheniek, hogy két sztárjuk, Franck Ribéry és Arjen Robben nem állt a csapat rendelkezésére, ám a hírek szerint a két szélső visszatérése a vártnál korábban is megtörténhet.

A vendégek első számú húzóembere az utóbbi hetekben Robert Lewandowski volt, aki ontja a gólokat, és a kéthetes szünetben sem tétlenkedett, hiszen hazáját, Lengyelországot kilőtte a 2016-os Európa-bajnokságra, avagy a szokásosnál is nagyobb önbizalommal várja a hétvégi csatát. Egyébiránt a klub többi játékosának sincs oka a panaszra, hiszen a németek és a spanyolok is kvalifikálták magukat a kontinenstornára, avagy a bajor legények innentől kezdve csak a klubfutballra fókuszálhatnak.

Mindezek után összességében úgy véljük, hogy igen egyértelmű összecsapásra van kilátás, avagy egyáltalán nem lennénk meglepve, ha a bajorok legalább két góllal legyőznék a brémaiakat.

Európai hendikepes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Bremen +1 (Döntetlen Bayern München -1) Bayern München -1
4.05 4.10 1.50
[2002169] 2015-10-17 15:30:00 Werder Bremen - Bayern Münchenx;