Magyar Kupa

Aki éber volt, kaszálhatott

A bukik nem egy helyen elaludtak a mai MK-meccsek kapcsán, így sokat profitálhattak az éber tipsterek.

Lezajlott szerdán a Magyar Kupa harmadik fordulójának majdnem minden mérkőzése. A legjobb 16 közé nem jutott be az NB I-esek közül a korábban búcsúzó Puskás Akadémia, valamint a szerdán búcsúzó Paks és Diósgyőr sem. De ezen kívül is voltak érdekes eredmények, hiszen az MTK és a Ferencváros kivételével egyik csapat sem abszolválta túlságosan magabiztosan a játéknapot, így a bukik akár még jól is kereshettek a mérkőzéseken.

Hogy te se maradj le az ilyen tippekről, látogasd meg a Logibet rendszerét

Nem úgy azok, akik a Logibet tippmestereivel tartottak, hiszen több szemfüles tipsterünk is nagyon hamar lecsapott a mérkőzésekre. Habár seniorunk, mr.blonde három tippjéből "csak" kettőt talált el, így is +4.28 egység pluszban zárt, éberségének köszönhetően. Nézzük, milyen érdekes tippek és oddsmozgások voltak szerdán.

Nagyecsed-Ferencváros: 0-10

Kíváncsian vártuk, hogy vajon milyen hendikepet ajánlanak a bukmékerek a címvédőre, de sajnos a Fradi meccse nem volt fogadható sehol sem. Doll fiai végül Busai négy, Haris kettő, valamint Lakatos, Nagy Dominik, Lamah és Varga Roland egy-egy találatával 10-0-ra nyertek Nagyecseden.

Velence-Újpest: 1-2

Több tippmesterünk jóslata is itt a félidő/végeredmény V/V volt, amelyet igen csábító, 1.61-es oddsszal tettek ki a bukik. Ráadásul annak ellenére, hogy elkezdett csökkenni  lila-fehérek szorzója, a ht/ft kitartott. Sajnos a Velence szerezte meg a vezetést az első félidőben és az Újpest csak a másodikat nyerte meg fölényesen. Érdekesség, hogy az irodáknál 61-szeres szorzóért is lehetett pakolni a ht/ft H/V-t.

Mezőhegyes-MTK: 0-6

Erős csapattal, Torghellével, Strestikkel, Hrepkával, Thiammal a kezdőben aratott sima, 6-0-s sikert a Megye I-es Mezőhegyes SE otthonában az MTK. A kék-fehérekre többnyire lehet fogadni ilyen szakaszában a kupasorozatnak, hiszen tavaly például a Jászapáti ellen kilencet, a Tevel ellen hetet lőttek. A bukiknál most 1.90-ért volt fogadható, hogy legalább három góllal nyer László Csaba együttese.

Géderlak-Debrecen: 0-3

Több tippmesterünk is mindent eldobva a kezéből rohant a gépekhez, amikor meghallotta, hogy a Debrecen -1.75-ös hendikepjére 1.85-öt fizet az egyik iroda a megye III-as Géderlak otthonában. Az odds nem is tartott ki sokáig, négy perc után 1.70-re esett, majd a hendikep kezdett el nőni, egészen -3.25-ig. Lehetett tudni ugyan, hogy a Loki vegyes csapattal utazik a Bács-Kiskun megyei csapathoz, de így is ajándéknak tűnt a szorzó. Sós Bencéék végül 3-0-ra nyertek Géderlakon.

Andráshida-Videoton: 0-2

A Videoton győzelme a tökéletes bizonyítéka annak, miért is érdemes figyelni a többi iroda szorzóját. A     például reális, 1.18-as szorzóval ajánlotta ki a Fehérvár szorzóját a megye I-es Andráshida otthonában. Ráadásul lehetett tudni, hogy Horváth Ferenc legjobbjait küldi majd ki a kupameccsre is, így kifejezetten ajándékszagú volt a bukik által publikált 1.40-es odds. Gyurcsóék végül 2-0-ra nyertek.

Kozármisleny-Diósgyőr: 1-0

A legnagyobb égést a DVTK szenvedte el, amely csapat a harmadosztályú Kozármisleny ellen kapott ki idegenben. Nagy kérdés, hogy Bekő Balázzsal meddig lesz még türelmes a miskolci vezetés. A kozármislenyiekre ötszörös szorzóval lehetett fogadni.