EURO 2016

Íme, így látják az esélyeket tippmestereink

  • hatharom.com

Rengeteg a kérdés a Görögország-Magyarország meccs előtt, amelyeket tippmestereink is alátámasztanak.

Tomihmv: Ha a románok nyernek északon, már pedig szerintem nem bénázzák el azt a meccset keleti szomszédaink, akkor számunkra teljesen mindegy, hogy milyen eredményt érünk el vasárnap, hiszen nem számít majd a végelszámolásnál. Azonban a Feröer-szigetek-Románia meccs is 0-0-ról indul, mint a miénk, vagyis amíg a románok nem szerzik meg a vezetést, addig bűn rossz találkozóra számítok Pireuszban, hiszen a görögöknek nem megy, még mindig nyeretlenek, mi pedig vélhetően 10 védővel állunk fel, pláne ha a csütörtöki meccsből indulunk ki. Mihelyst keleti szomszédainknál lesz az előny, úgy szabadulnak majd fel a mi játékosaink, és mivel a hazaiak sem akarnak nyeretlenül búcsúzni a sorozattól, végül akár egy "gólgazdag" találkozó is kikerekedhet a történetből.

Varin: Minden észérv és statisztika azt diktálná, hogy ezt a meccset mi valahogy megnyerjük, mert meg kell nyernünk! A görögök nagyon gyengék és bár mi is azok vagyunk, van miért pályára lépnünk. Nekem is a gólgazdag variáció tűnik logikus tippnek, hiszen csak van annyi eszük a srácoknak, hogy támadólag lépnek fel Pireuszban, semmi vesztenivalónk nincsen. 2-1, 2-2 körüli eredményt várok valamelyik fél javára.

mr.blonde: Mivel egyidőben játszunk a románokkal, ezért a fiúknak úgy kell felmenni a pályára, hogy egy győzelem akár Eb-szereplést is érhet. Egyébként titkon bízom benne, hogy a feröeriek megfricskázzák a románokat. A görögök csoportutolsóként zárták ezt a selejtezőt, ami óriási blama a részükről, hiszen ők jöttek az első kalapból. Az északírek elleni három bekapott gól, úgy, hogy a legjobb csatár Lafferty nem is játszott, sokat elárul a csapatmorálról. Tény, hogy a görögök otthon játszhatnak és szeretnének győzelemmel búcsúzni, de ha megfelelő szellemben megyünk ki a pályára szerintem lehet keresnivalónk. A feröeriek ellen aratott győzelem sokat dobhat a játékosok önbizalmán és az öltözői hangulaton is, Storck mester pedig - kicsit engedve a közvélemény nyomásának is - szerintem inkább egy támadófelfogású csapatot küld majd a pályára. Mindkét válogatott erősen "underes", de mivel igazából tétje ennek a meccsnek nincsen, az is lehet, hogy ezúttal gólokban sem lesz hiány, emellett pedig úgy érzem, hogy el tudjuk kerülni a vereséget, így egy X2-vel meg lehet próbálkozni.

Cipolla: Nagy kérdés mi várható a magyar válogatottól Görögország ellen. Elvileg játszhatunk nyugodtan, hiszen ha nyerünk jó, ha nem, akkor sincs baj, de hogy ez azt jelenti Storcknál, hogy támadunk, vagy azt, amit az észak-írek ellen játszottunk, az nagy kérdés. Sajnos én az utóbbira tippelek és nem túl jó meccsre még akkor is ha esetleg Böde-Nikolics csatárduóval kezdünk. Kevés gólt várok és szerintem nem kapunk ki.

A magyar csapat mérkőzését 17 óra 30 perctől ÉLŐ szöveges tudósításban közvetítjük oldalunkon. A közvetítésben beszámolunk az aktuális oddsokról, valamint az F-csoport további mérkőzéseiről is!
[1667513] 2015-10-11 18:00:00 Görögország - Magyarországx;