Sportfogadás

Vasárnap, tehát NFL-kombi!

Íme tippmestereink és szerkesztőink legjobb tippjei az NFL ötödik játékhetére.

Szeptember elején elkezdődött a rövidke, ám annál tartalmasabb NFL-szezon. Tippmestereink a Logibet-en folyamatosan publikálják legjobbnak vélt tippjeiket, de szeptember utolsó hetétől kezdve már a hatharom.com oldalán is összeállítják a hétvégi kombijukat. Lássuk, ezen a héten melyik meccseket választották ki a tipsterek.

Detroit Lions-Arizona Cardinals
Tipp: Arizona Cardinals
Odds:
1.50 @ Tippmixpro

A két csapat az előző héten ellentétes teljesítményt nyújtott. Az Arizona játéka csalódást keltő volt a Rams ellen, mégis tőlük várjuk azt, hogy ma visszatalálnak a helyes útra. A helyzetüket könnyíti, hogy nem kell majd olyan félelmetes pass rush-al szembenézniük, mint a múlt héten, ezért Palmernek sokkal több ideje lesz, hogy megtalálja az elkapóit és szétszedje a Detroit több sebből vérző secondary-jét. A múlt heti Seattle elleni meccs csalóka a Lions védelmének megítélése szempontjából, mert a helyzet az, hogy nem az ő védelmük ennyire jó, hanem a Seattle támadóegysége ennyire döcög eddig a szezonban. A Detroit támadásban eddig katasztrófa idén, ami nagyban köszönhető a gyenge O-Line-nak. A Cardinals pass rush-a van olyan jó, hogy Stafford életét pokollá tegyék, csakúgy, mint a secondary, szóval nem lepődnénk meg, ha Stafford összehozna néhány turnovert.

Green Bay Packers-St. Louis Rams
Tipp: Green Bay Packers -5,5
Odds:  
1.50 @ Tippmixpro

A Kosok az előző héten keresztbe húzták a számításainkat, hatalmas bravúrral ugyanis sikerült győzniük a rivális Arizona Cardinals ellen. Most talán még nagyobb szenzáció lenne a sikerük, hiszen a veretlen Green Bay otthonába látogatnak, ahova a csapatok nem győzni járnak. Mike McCarthy-ék 11 meccs óta veretlenek a Lambeau Fielden, és ez a sorozat aligha most fog megszakadni. A vendégek ugyanis a masszív front 7-jüket leszámítva nem igazán tudnak mást felmutatni. Egy kiváló pass rush persze lehet kulcsa a győzelemnek, de ha létezik irányító, akit nem igen lehet jelenleg zavarba hozni, az Aaron Rodgers. Pozitív meglepetés egyelőre a Sajtfejűek védelme is, nem valószínű, hogy a liga egyik leggyengébben muzsikáló támadóegysége okoz majd nekik óriási fejtörést. Rodgersék 4-0-ra állnak a hendikeppel szemben, a Rams ellen is könnyedén hozhatják ezt a két mezőnygólnyi különbséget. 

Dallas Cowboys - New England Patriots
Tipp: 46,5 pont fölött
Odds:  
1.55 @ Tippmixpro

A liga legjobb támadóalakulata Tom Brady vezérletével ismételten középső ujját feltartva robog át a ligán, hasonlóan a 2007-es bosszúhadjárathoz. Ehhez még érdemes hozzávenni azt, hogy egy bye weekből érkeznek Dallasba a bostoniak, ami Bill Belichick irányítása alatt elég jó ómen a Patriótáknak. A védelemről azonban nem lehet hasonló jókat elmondani a vendégek oldalán, már szezon előtt tudni lehetett, hogy nem fognak brillírozni. A másik oldalon ismert tény, hogy Tony Romo és Dez Bryant sérült, azonban a Dallas előző két mérkőzésén látszott, Brandon Weeden nincs teljesen elveszve, ugyan nem fog hatalmas hátrányból fordításokat bemutatni, a game manager szerepét tökéletesen betölti. A Cowboys utolsó két meccse a védelem összeomlása miatt ment el, sokkal több yardot engedtek, és labdákat sem szereztek. A mérkőzésen Patriots-győzelmet várok, azonban a mértékében nem vagyok teljesen biztos, könnyen előfordulhat, hogy egy már eldőlt mérkőzésen a Dallas hazai pályán még visszajön 1 TD-re, ezért inkább a pontokban látok értéket.

Cincinnati Bengals-Seattle Seahawks
Tipp: Cincinnati Bengals
Odds:  
1.50 @ Tippmixpro

A veretlen Cincinnati Bengals fogadja a 2-2-es, de nagyon döcögősen induló Seattle-t. A Seahawksnál továbbra is kérdéses Marshawn Lynch játéka, habár a futó amúgy sem teljesít túl meggyőzően. 2-2-re áll ugyan a Seahawks, de ez nyugodtan lehetne 1-3 is, ha a Detroit ellen nem segítenek a sporik döntő helyzetben. A Bengals ezzel szemben simán masírozik előre, 121 szerzett pontjuk a harmadik legjobb a ligában, a 77 bekapott pedig szintén a jobbak közé tartozik. Meggyőződésünk, hogy Seattle-ben idén nem lesz playoff, viszont amíg a Cincinnati az este 7 órás idősávban játszik, bárkit, bárhol megverhet.

A hatharom.com vasárnapi NFL-szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Meccs Tipp Odds
Vasárnap, 22:05 Detroit Lions-Arizona Cardinals Arizona 1.50 @ TippmixPro
Vasárnap, 19:00 Green Bay Packers-St. Louis Rams Green Bay -5,5 1.50 @ TippmixPro
Vasárnap, 22:25 Dallas Cowboys-New England Patriots 46,5 pont fölött 1.55 @ TippmixPro
Vasárnap, 19:00 Cincinnati Bengals-Seattle Seahawls Cincinnati 1.50 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 5,23
További NFL-tippekért látogass el a LOGIBET.COM-ra!