EURO 2016

Favoritok vagyunk Görögországban

A románokra bántóan alacsony az odds Feröeren, Geráékra viszont megéri fogadni Görögországban.

Az az érdekes helyzet állt elő a vasárnapi Görögország-Magyarország meccsen, hogy nekünk nincs vesztenivalónk, a görögöknek pedig nincs nyernivalójuk. Nem csoda hát, hogy a fogadóirodák elkezdték csökkenteni oddsaikat a győzelmünkre.

157976

Mint azt reggeli cikkünkben felvázoltuk, az egyenes ági kijutáshoz az kéne, hogy a magyar válogatott nyerjen Görögországban, Románia viszont pontot veszítsen Feröer-szigeteken. Hogy mennyi ennek a realitása, arra az oddsok válaszolnak.

Feröer-szigetek-Románia

Láthattuk, hogy a szigetlakók egyáltalán nem alkotnak gyenge csapatot, néha egészen pofás támadásokat vezettek a magyar csapat ellen. Az erőnlétük persze a második félidőre elfogyott, a nyomást pedig nem bírták, de ennek ellenére sem tartjuk lehetetlennek a feröeri pontszerzést. Ahogyan a fórumunkban gólszerző fogalmazott: "A tegnapiak megerősítettek, hat teljesen komolytalan csapat random eredményeket produkál, így az utolsó fordulóban a hazai pálya előnyére megyek rá.".  Nielsenék hazai pályán 3-1-re kaptak ki a finnektől és az északírektől, Görögországot azonban megverték és mi is megszenvedtünk a tórshavni műfüvön. Románia idegenbeli teljesítménye viszont impozáns, négy meccsen nyolc pont, 3-0-s gólkülönbség. A bukik a kötelező győzelem "hírére" csökkenteni is kezdték Tatarusanuék szorzóját, jelenleg 1.20-1.30 között fogadható irodától függően.

Nem csak a vágyunk, a realitás is azt mondatja velünk, ez a szétesett román válogatott közel sem biztos, hogy nyerni fog Feröeren, 1.50 alatt mi ezt a kimenetelt semmiképpen sem javasoljuk.

   
  1 X 2
Feröer-szigetek-Románia 11.00 5.20 1.25
[1667511] 2015-10-11 18:00:00 Feröer-szigetek - Romániax;

Görögország-Magyarország

Tudunk-e nyerni ott, ahol kivétel nélkül mindenki tudott? Görögország hazai pályán még gólt sem rúgott, ők már rég letudták a selejtezősorozat érdemi részét. Három idegenbeli döntetlen árválkodik a nevük mellett és szerencsénkre már a becsületükért sem küzdhetnek, hiszen biztosan hatodik helyen végeznek az F-csoportban. Nekünk azonban semmi vesztenivalónk, ha 5-0-ra kapunk ki, az is könnyen lehet, hogy ugyanazt jelenti, mintha 5-0-ra nyernénk, sorsunk immáron más csapatok kezében van. Azt láthattuk csütörtökön, hogyan játszik a Storck-csapat egy gyengébb csapat ellen, amikor támadnia kell, de nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy papíron erősebb, ám a padlón lévő nemzeti tizenegy ellen idegenben mit játszanak majd a fiúk. Az irodák mindenesetre velünk vannak, hiszen a mi oddsunk 2.50-2.70 között mozog, míg a görögök sikerét akár 2.90-ért is lehet tenni. A magyar állami fogadóiroda egyenlőre hozta ki a szorzókat, mi pedig csak reménykedni tudunk benne, hogy a mi nevünk mellett található 2.63 lesz a helyes tipp.

   
  1 X 2
Görögország-Magyarország 2.63 3.10 2.63
A mérkőzésekről vasárnap este ÉLŐ szöveges tudósításban is beszámolunk!
[1667513] 2015-10-11 18:00:00 Görögország - Magyarországx;