EURO 2016

Révbe érnek-e a németek?

  • hatharom.com

Németország válogatottjának már a döntetlen is elég az üdvösséghez csütörtökön Írországban.

A németek csütörtökön kijuthatnak az Európa-bajnokságra.

Már csak egyetlen pontra van szüksége Joachim Löw válogatottjának, hogy kiharcolja a 2016-os Eb-részvételt, avagy Németországnak már a döntetlen is elegendő eredmény csütörtökön Írországban.

Persze, ne gondoljuk azt, hogy a Nationalelf ikszre játszik majd Dublinban, pláne úgy, hogy a vendégek minden kulcsjátékosukra számíthatnak. A fekete-fehér mezesek ráadásként pazar formának örvendnek, még akkor is, ha a védelmük nem olyan stabil, mint korábban. Igaz, amíg a Thomas Müller vezette gyilkos támadógépezet minden meccsén három gólt rúg legalább, addig nem érheti szó a ház elejét.

[1667440] 2015-10-08 20:45:00 Írország - Németországx

Ezzel szemben az íreknek, ha egyenes ágon akarnak kijutni a franciaországi tornára, akkor csak és kizárólag a győzelem az egyetlen elfogadható eredmény a hétközi találkozón. Erre egyébiránt van is némi esélyük Martin O'Neilléknak, hiszen a tavalyi odavágón 1-1-es döntetlent értek el a németek otthonában. Arra az eredményre pedig bátran lehet építeni, ráadásul ugye ezúttal a szigetlakók lesznek a pályaválasztók, és a bő 50 ezer fős őrjöngő drukkerhad belehajszolhatja őket a sikerbe.

Ám azért nem árt megjegyezni, hogy lesznek fontos hiányzói a zöld-fehéreknek, hiszen James McCleannek és Glenn Whelannek kigyűltek a sárga lapjai, azaz eltiltás miatt nem léphetnek pályára, míg Seamus Coleman, Wes Hoolahan és Marc Wilson játéka erősen kérdéses sérülés miatt.

Ezek után, hogy ennyi alapember, főleg a védelemből, kieshet változtatnia kell a taktikáján O'Neillnak, de egyébként is sokkal nyíltabban kell játszaniuk a hazaiaknak, ha eredményt akarnak elérni a németek ellen, már pedig ugye elvileg három pontért lépnek pályára a szigetlakók. Szintúgy, mint a németek, hiszen ikszre ez a gárda nem tud játszani, avagy véleményünk szerint a korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is gólgazdag, legalább háromgólos mérkőzést hozhat a felek összecsapása.

Fogadás a gólok számára - a     szorzói
2,5 felett 2,5 alatt
1.65 2.00
[1667440] 2015-10-08 20:45:00 Írország - Németországx;