Arsenal

Bajnokok lehetünk! - Özil

Az Ágyúsok világbajnok támadója úgy véli, idény végén felérhet a dobogó tetejére a csapat.

Felemás szezont fut eddig az Arsenal együttese, hiszen habár a Premier League tabelláján a második helyet foglalják el Wenger fiai, a Bajnokok Ligájában akadozik a szekér. Könnyen lehet, hogy ennek eredményeképpen néhány hét múlva már csak a bajnokságra kell fókuszálniuk a londoniaknak, ami tovább növeli egy eredményes bajnoki idény esélyeit. A bukmékereknél jelenleg a Manchester City után már az Arsenal a legesélyesebb az aranyérem megszerzésére és a csapat támadója, Mesut Özil is úgy gondolja, 2004 után ismét Észak-Londonba kerülhet a serleg.

Melyik csapat nyeri az angol bajnokságot?
   
Manchester City 1.70
Arsenal 3.45
Manchester United 7.75
Chelsea 18.50
Liverpool 64.00

"Remek csapatunk van, igazi világklasszis játékosokkal, így nem is lehet más a célunk, mint megnyerni a bajnokságot. Ha elkerülnek minket a sérülések, esélyesek lehetünk a végső győzelemre, de természetesen hosszú még a szezon"- nyilatkozta a Bildnek özil.

A világbajnok játékos beszélt arról is, hogy mit vár a Bayern ellen kulcsfontosságú BL-találkozótól. "Való igaz, hatalmas nyomás van rajtunk a Bajnokok Ligájában, amit magunknak köszönhetünk, de ha úgy játszunk a Bayern München ellen, ahogy hétvégén a Manchester United ellen is, legyőzhetjük a német bajnokot. Hogy őszinte legyek, kicsit meglepett a müncheniek hétvégi kiütéses győzelme a Dortmund ellen, nagyon kell figyelnünk rájuk, jó formában vannak. Tiszteljük Guardiola együttesét, de nem félünk tőlük! Hazai pályán győzelemre kell játszanunk, tudjuk, hogyan lőhetünk gólokat és verhetjük meg a németeket. Nem lesz könnyű, de megvan a csapatunk ahhoz, hogy bárkit megverjünk" - fejezte be nyilatkozatát Özil.

Az Ágyúsok a válogatott szünet után a Watford vendégei lesznek a Premier League-ben, majd két hét múlva kedden következik a kulcsmeccs a Bayern München ellen. Amennyiben ott vereséget szenvednek Özilék, alighanem lemondhatnak a továbbjutásról.

[1988798] 2015-10-17 18:30:00 Watford - Arsenalx;
184314