Sportfogadás

Megéri gólokra fogadni a vasárnapi szuperrangadókon

Őrületes kínálat vár ránk vasárnap, és bár nem mindig éri meg kifejezetten rangadókra fogadni, nekünk most van két ígéretes tippünk.

Ha kőkemény focirajongó vagy, akkor neked október első vasárnapja olyan lesz, mintha összevonnák a húsvétot a karácsonnyal, és egész véletlenül még a születésnapod is arra az időszakra esne. Rangadók egész sorával támad az öt topliga, mi meg csak kapkodjuk a fejünket, hogy éppen mikor, hova, melyik csatornára kell majd kapcsolnunk, ha semmiről nem akarunk lemaradni.

Az igazi truváj persze az lenne, ha ki is használnánk ezt a sok nehezen megjósolható kimenetelű meccset, és a bankszámlánkat is fel tudnánk turbózni amellett, hogy jól érezzük magunkat. Mi most két fogható tippel támadunk, de tippmestereink és szerkesztőink is összeállították a tuti kombit. Nektek pedig nem marad más hátra, mint döntést hozni, hogy melyik általunk ajánlott tippbe helyezitek a bizodalmatokat.

Arsenal-Manchester United

Látszólag teljesen egyértelmű, hogy melyik csapat van jobb passzban, sőt, a United az utóbbi időszakban az Emirates-ben is rendszeresen rángatta Wengerék bajszát, mégsem könnyű háromesélyesben elhelyezni ezt a meccset. Az persze meglepő lenne, ha a United kikapna, de talán ennél is több érték van a gólok számában: jelenleg egyik védelem sem tűnik épp átütő erősségűnek, ellenben mindkét oldalon egyre inkább magukra találnak a támadók.

[1988780] 2015-10-04 17:00:00 Arsenal - Manchester Unitedx

Arséne Wenger vélhetően ezúttal is a gyors Theo Walcottba helyezi majd bizodalmát, amiben van is ráció, lévén a United középső hátvédei közül Daley Blindnek semmiképp nem a sebessége az erőssége. Ugyanilyen helyzet viszont a túloldalon is felállhat, ha a csodatini Anthony Martial rávezetheti a labdát Per Mertesackerre, vélhetően jónéhány Ágyús-drukkert kiver majd a hideg veríték. Ehhez jön hozzá, hogy az Arsenal mindkét szélsőhátvédje - de különösen a jobboldalon játszó Bellerín - imád belépni a támadásokba, a mögöttük nyíló területeket pedig könnyedén kihasználhatják a United gyors szélsői, Memphis és Young.

A United legutóbbi nyolc tétmérkőzésén mindannyiszor 2.5-nél több gól esett, de ugyanez az Arsenalra is jellemző: Wenger csapata legutóbbi 5 tétmeccséből négyszer minimum háromszor rezgett a háló. Hasonlóra számítunk most is - ha pedig igazunk lesz, a   feltett tétünk 1.75-szörösét írja majd jóvá számlánkon.

Mennyi gól esik az Arsenal-Manchester United mérkőzésen? (október 4.)
a   ajánlata
Tipp Odds
2,5 gól alatt 1.90
2,5 gól felett 1.75

Bayern München-Borussia Dortmund

Annyira egyértelműen a bajoroknak áll most a zászló - a csodásan kezdő Dortmund legutóbbi három meccsén egyaránt csak döntetlenre végzett -, hogy nem igazán látok értéket a Bayern-győzelemben. Annál inkább a gólok számában, ami a két csapat eddigi teljesítményét elnézve szntén nem meglepő: mindkét gárda szakmányban lövi szitává az ellenfelek hálóját ebben a szezonban.

Nagy kérdés, hogy egymás ellen mire mennek, már csak azért is, mert a Dortmundnak vélhetően alkalmazkodnia kell majd a Bayern stílusához. Thomas Tuchel csapata eddigi meccsein rendre dominálta a labdabirtoklást, erre viszont Guardiola ellen nem sok esélye lesz: mást és máshogy kell csinálnia a BVB-nek, mint eddig.

Borussia Dortmund#ger-borussia_dortmund

Ami a dolog statisztikai részét illeti, a Bayern eddigi négy hazai meccsén kétszer is három, vagy annál több gólt lőtt a második félidőben, és egyébként is jellemző a csapatra, hogy nem csinálja magát össze hátrányban - lásd a Wolfsburg elleni rangadót -, és újítani tud a második félidőben. Ezt hellyel közzel a Dortmundra is el lehet mondani egyébként, a ruhr-vidékiek három idegenbeli meccsükön kétszer is 2.5 gól feletti teljesítményt produkáltak eddig a ligában.

És, hogy ebből mi következik? Naná, hogy 2.5-nél több gól a második félidőben! Ha bejön a tippünk, a    -nál bankot robbanthatunk, és tétünk 3.05-szörösét nyerhetjük vissza.

Mennyi gól esik a Bayern-Dortmund mérkőzés második félidejében? (október 4.)
a   ajánlata
Tipp Odds
2,5 gól alatt 1,30
2,5 gól felett 3,05