Átigazolás

Ronaldo jobb, mint Messi, le akarjuk igazolni!

Az MLS-ben szereplő Orlando City merész vállalkozása: szerződtetni szeretnék CR7-et.

Mérföldkőhöz érkezett a szerdai nap folyamán Cristiano Ronaldo a karrierjében. A portugál zseni a Malmö elleni BL-meccsen megszerezte profi pályafutása 500. és 501. gólját, valamint Raúl 323-as Realban elért gólcsúcsát is megdöntötte. Valószínűleg a világ bármelyik csapata örömmel venné, ha a háromszoros aranylabdás játékost soraiban tudhatná, a legújabb hírek szerint azonban nem a PSG vagy a Manchester United, hanem az MLS-ben szereplő Orlando City készül lecsapni a játékosra.

Összeállítás Ronaldo góljairól

"Nagyon szeretjük Cristiano Ronaldót, gondolkodás nélkül leigazolnánk. Fizikálisan is jobb állapotban van Messinél és úgy gondolom, a marketingértéke is sokkal nagyobb, mint az argentin riválisának. Nagyon remélem, sikerül leigazolnunk őt a következő szezonra, úgyis többször elmondta, szeretne az Egyesült Államokban játszani" - nyilatkozta a City tulajdonosa, Flavio Augusto Da Silva.

Alighanem a brazil üzletember büdzséjébe beleférne még CR7 fizetése is, hiszen a brazil világsztár, Kakát is foglalkoztató klbuot nemrég hírbe hozták Javier Hernandezzel és Robinhóval is. Rá is férne az erősítés a floridai együttesre, amely 31 fordulót követően 16. helyen áll az MLS-ben, vagyis vélhetően lemaradnak a rájátszásról is.

[2030146] 2015-10-04 20:30:00 Atlético Madrid - Real Madridx;