NFL

Újabb sima Green Bay-győzelemre van kilátás

Aaron Rodgers tovább folytathatja remek hazai szériáját, nehéz elképzelni, hogy a Kansas komoly ellenállást fejt majd ki.

Nem sok választotta el a Kansas City Chiefs együttesét, hogy kedd hajnali ellenfelükhöz, a Green Bay Packershöz hasonlóan ők is 2-0-s mérleggel várják a harmadik hetet. Jött azonban minden idők egyik legérdekesebb játéka Andy Reid csapatától, és a Denver Broncos nem csak egyenlíteni, fordítani is tudott az Arrowheadben. Nem csak emiatt, de kisebb csoda kéne ahhoz, hogy a Chiefs megtréfálja a Packerst a Lambeau-n.

Green Bay Packers Kansas City Chiefs
1.30 2.85

Mindkét oldalról igen nagy jelentősége lehet a futójátéknak. Eddia Lacy, a hazaiak elit játékosa kisebb sérüléssel bajlódik, szombaton csak limitáltan edzett, így ha vállalja is a játékot, valószínűleg nem lesz fenn olyan sok játékban. James Starks, a helyettese azonban a múlt heti, Seahawks elleni rangadón is kiválóan megoldotta a pótlását, így lehet, hogy Lacy hiányából észre sem veszünk semmit. Jamaal Charles viszont egymaga megnyerheti a meccset a vendégeknek, hiszen a Packers futás elleni védelme rendkívül gyatra. A 28 éves runningbacknek kitűnő szezonja van a számok alapján, két meccs alatt 182 yardig jutott és már egy touchdownt is szerzett. Más kérdés, hogy éppen az ő labdavesztése okozta a Denver elleni vereséget, amit nagyon szimpatikusan magára is vállalt Charles.

Ha a Packers úgy meg tudja fogni Charles-t, mint az előző héten Marshawny Lynch-et, alighanem sima mérkőzés elé nézünk. Aaron Rodgers egészen zseniális formában van, hazai pályán 2012 novembere óta nem dobott interceptiont - ez 18 meccset, 545 passzkísérletet és 43 TD-t jelent. Habár az utolsó három meccset ebben a felállásban a Chiefs nyerte meg, ezekből kár lenne kiindulni, mert a legutóbbi is 2003-ból datálódik. Mi úgy véljük, sima meccs lesz, a Packers tovább folytatja remek szezonját és 10+ ponttal verik a Kansast.

hatharom.com-tipp: Green Bay -3.5
TippmixPro @1.60