Sportfogadás

Vasárnapi NFL-négyesfogat

  • hatharom.com

Íme tippmestereink és szerkesztőink legjobb tippjei az NFL harmadik játékhetére.

Szeptember elején elkezdődött a rövidke, ám annál tartalmasabb NFL-szezon. Tippmestereink a Logibet-en folyamatosan publikálják legjobbnak vélt tippjeiket, de szeptember utolsó hetétől kezdve már a hatharom.com oldalán is összeállítják a hétvégi kombijukat. Lássuk, ezen a héten melyik meccseket választották ki a tipsterek.

Detroit Lions-Denver Broncos
Tipp: Denver
Odds:
1.50 @ Tippmixpro

0-2-vel kezdeni az NFC Northban kvázi egyet jelent a csoportgyőzelemről való lemondásról. A Detroitnak így már most a Wild Card-helyek egyikéért kell hajtania, ám a harmadik héten, a Denver Broncos ellen sem ők az esélyesek. Hogy Staffordék kikaptak San Diegóban, az még megmagyarázható, de a minnesotai csoportrangadón elszenvedett 26-16-os fiaskó sokba fog még kerülni nekik. Stafford nem dob igazán jól, a futójáték nagyon gyenge, a védelem pedig úgy tűnik, Suh távozását nem volt képes kiheverni.

Ezzel szemben a Denver 2-0-val indított, de ez sem tartozik a rendkívül meggyőző 2-0-k közé. A bukik már el is kezdték kicsit lesajnálni őket, így a Kansas elleni idegenbeli siker alkalmával remek oddson fogadhattunk Peyton Manningékre.

Manning mindig is sokkal jobban szeretett fedett stadionban dobni, így a Ford Field dómja is inkább a Denvernek kedvez majd. Remek kis vasárnap esti rangadóra van kilátás, melyen nem szakadnak meg a sorozatok: a Detorit marad nyeretlen, a Denver pedig veretlen.

Miami Dolphins-Buffalo Bills
Tipp: 44,5 pont alatt
Odds:  
1.55 @ Tippmixpro

Mindkét csapatot a címvédő New England Patriots kihívójaként emlegették, de két hét után úgy tűnik, hogy mind a Dolphins, mind pedig a Bills a második helyért, illetve a Wild Cardért lesz harcban. Hasonló a két csapat felépítése, Miamiban és Buffalóban is nagyszerű védelem állt össze, az offense viszont egyik oldalon sem ligaelit. Kicsit ellentmond ennek, hogy a vendégek 29,5 pontot átlagoltak eddig, amivel a negyedik legeredményesebbek a ligában, viszont mindezt a Pats és a Colts ellen tették, ahol finoman szólva sem a defense a csapat legerősebb része. A Miami ellen már kevésbé fog vigéckedni Tyrod Taylor és várhatóan az eddig hatékonyan működő futójáték is döcögősebb lesz, még úgyis, hogy a hazaiak front 7-je tudása alatt teljesített az első két fordulóban. Hazai pályán, csoportrivális ellen viszont garantáltan jobb játékot fogunk látni Ndamukong Suh-éktól. Fordított esetben szintén nem várható nagy csillogás. A Buffalo védelme bár Tom Bradyékkel nem bírt el, az első héten a Colts ellen viszont megmutatták, hogy micsoda potenciál van bennük. Borzasztóan döcög a delfinek támadóegysége, ami köszönhető a nem túl fényesen teljesítő támadófalnak. Így Ryan Tannehill irányítónak és a futóknak is nehéz dolguk van. Meglepő lenne, ha nagy pontzuhatagot látnánk. Tavaly egyébként ugyanebben a felállásban 31 pontot iparkodtak össze. 

Tennessee Titans-Indianapolis Colts
Tipp: Indianapolis Colts
Odds:  
1.50 @ Tippmixpro

A Colts két vereségének köszönhetően egész baráti odds-ot kapunk a győzelmükre. Az előző két ellenfél nagyon kemény védekező játéka nem ízlett nekik, a Titans védelmétől viszont nem kell hasraesni. Ellenük bőven lesz keresnivalója Lucknak és társainak. Amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy amióta ligában van, Luck brutálisan teljesít a csoportriválisok ellen. Sorozatban az utolsó 12 meccset győzelemmel zárta és az összesen lejátszott 18 meccsből 14 alkalommal a hendikep-et is hozta a csapata. A Tennessee-től nem várok nagy teljesítményt. Megverték a hullagyenge Tampa Bay-t, de egy erősebb védelemmel rendelkező Browns ellen már képtelenek voltak teljesíteni. A Colts védelme eddig meglepően jól teljesít a futás ellen és a passzok ellen sincsenek eltévedve. Ráadásul náluk a támadójáték is sokkal komolyabb erőkből áll, mint a Clevelend-nél, így azt gondolom, hogy viszonylag sima Colts győzelmet láthatunk vasárnap.

Dallas Cowboys-Atlanta Falcons
Tipp: 47,5 pont alatt
Odds:  
1.55 @ Tippmixpro

Igazi brusztolós védelmi csatára van kilátás az AT&T Stadiumban. Tony Romo kiesése után Brandon Weeden kezébe került a karmesteri pálca, és gondolhatnánk, hogy a szintén hiányzó Dez Bryant és a valószínűleg limitált Jason Witten mellett a futójáték is nagyobb szerepet kaphat. Ez azonban nem túl jó ómen, hiszen az eddigi két meccsen nem brillírozott sem Randle, sem McFadden, így mindenképpen meglepőt kellene húznia Jason Garrettéknek, ha sok pontot akarnak felrakni a táblára.

A másik oldalon pont fordított a helyzet, egy jó futás elleni védelemmel találkozik a Falcons, miközben az első számú futójuk, Tevin Coleman éppen sérült, így mindenképp a passzjátékra kell alapozni a támadásaikat. Persze egy Julio Jonessal a fedélzeten ez nem olyan nagy tragédia, azonban a Dallas is tudni fogja, hogy a sztárelkapó sikeres kiiktatásával akár meg is nyerhetik a mérkőzést. Abban biztos vagyok, hogy egyik gárda sem akar sok pontos mérkőzést játszani, így ha nem lesznek nagy védelmi vagy speciális egység-játékok, akkor a határ alatt maradhatnak a csapatok.

A hatharom.com vasárnapi NFL-szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Meccs Tipp Odds
Hétfő, 2:30 Detroit Lions-Denver Broncos Denver 1.50 @ TippmixPro
Vasárnap, 22:35 Miami Dolphins-Buffalo Bills 44,5 pont alatt 1.55 @ TippmixPro
Vasárnap, 19:00 Tennessee Titans-Indianapolis Colts Indianapolis 1.50 @ TippmixPro
Vasárnap, 19:00 Dallas Cowboys-Atlanta Falcons 47,5 pont alatt 1.55 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 5,40
További NFL-tippekért látogass el a LOGIBET.COM-ra!