NFL

A remekül kezdő Jets ellen muszáj javítania a Coltsnak

Az első fordulóbeli vereség után az Indianapolisnak muszáj javítania a New York Jets ellen.

Óriási elvárásokkal indult neki a szezonnak az Indianapolis Colts, ám a kijózanító pofon igen hamar jött. Az első héten ugyanis a Buffalo Bills simán kivégezte Andrew Luckékat, akiknek a második héten sem lesz könnyű dolguk a győzelemmel indító New York Jets ellen.

Első ránézésre kínosnak néz ki a 27-13-as fiaskó a Bills ellen, de azért tudunk pozitívumokat mondani a Colts-híveknek. A passzjáték jól működött, a futójáték sem volt rossz, védelemben pedig LeSean McCoy-t megfogta a Colts fala. Tyrod Taylor szinte tökéletes meccse azonban rámutat arra, a secondaryben akadtak leginkább javítanivalók. Más kérdés, hogy a támadósor egyik legfontosabb láncszeme, T.Y. Hilton elkapó sérülés miatt kihagyja a keddi hajnali mérkőzést.

A New York Jetsnél minden rendben volt az első játéknapon, a csapat minden egysége remekül szerepelt a Cleveland Browns ellen. A sima győzelem értékét csak tovább növeli, hogy a Browns egy héttel később a Tennessee Titanst tudta legyőzni hazai pályán.

Felesleges lenne matematikai alapokra helyezni az Indianapolis esélyeit, de egy esetleges vereség után igen komoly gondjuk lenne a rájátszásba jutással is. A 0-2-vel rajtoló csapatoknak ugyanis mindössze 5,9%-a nyerte meg 1990 óta a csoportját, míg 11,7% jutott be a rájátszásba. De mi nem tartjuk valószínűnek, hogy számolniuk kell majd ilyen eshetőséggel Gore-éknak, így habár nem egy sima meccsen, de a hazaiak sikerét preferáljuk.

hatharom.com-tipp: Indianapolis Colts -3.5
TippmixPro @1.55