Tipp

Újpest bevételére készül a Fehérvár II.

  • Tomihmv

A MOL Liga alapszakaszában a Fehérvár II. csapata az Újpest ellen szerezheti meg első rendes játékidőben aratott győzelmét.

A Fehérvár II. az Újpest ellen szerezheti meg első rendes játékidős sikerét. - Fotó: Bán Olivér

Újpest-Fehérvár
hatharom.com-tipp: Fehérvár II.
2.10 @ Tippmixpro
Eddig éri meg: 1.90
Tipperősség: 5/10

Az Újpest beragadt a bajnoki rajtnál, hiszen három meccs után mindössze két pontot szerezve a hetedik helyen áll a bajnokságban. Mindez annak köszönhető, hogy a csapatnak több problémája van, sok a sérült, például hiányzik a vezér, Teemu Elomo, aki tavaly gyakorlatilag egyedül nyerte a meccseket a lila-fehéreknek. Az újonc Fehérváriak viszont hozzák azt, amit tudnak, hiszen ugyan a Csíkszeredát csak hosszabbításban győzték le, ám a bajnok Miskolc otthonában kiharcolták a szétlövést, méghozzá úgy, hogy az utolsó fél percben sikerült kétgólós (!) hátrányukat ledolgozniuk. Kedden pedig majdnem megtréfálták idegenben a Ferencvárost, azonban végül győzött a rutin.

A vendégek igen gólgazdag meccseket játszanak, hiszen 14 gólt lőttek (!) már, ami egyedülálló a ligában, szintúgy, mint a bekapott - 16 - találatok száma, igaz, az Újpest védelme sem túl acélos, hiszen a fővárosiak hálóőre már 11-szer nyúlt maga mögé a szezon során. Úgy véljük, hogy ha a fehérváriak hozzák azt az ellenállhatatlan támadóhokit, ami eddig jellemzi őket, akkor minden gond nélkül legyőzhetik a kritikán alul védekező újpestieket, avagy a juniorok megszerezhetik első rendes játékidősbeli felnőtt bajnoki győzelmüket.