Premier League

Idén is feleslegesen szórta a pénzt a Newcastle - Carragher

A Liverpool legendája szerint a Szarkáknál egymás után követik el a nagyobbnál nagyobb hibákat.

Hétfő este újabb sima vereséget szenvedett a Newcastle United, ezúttal a West Ham United vendégeként maradtak alul Cisséék. A fekete-fehérek ezzel visszacsúsztak a tabella utolsó helyére és felsorolni is nehéz lenne, mennyi probléma van a csapatnál. A gondokról ezúttal egy kívülálló, Jamie Carragher beszélt.

Newcastle United#eng-newcastle_united

"Minden évben ugyanaz megy a Newcastle-nél. Jön egy új menedzser, elkölt 40-50 millió fontot, de semmi fejlődés. A hibák mindig visszatérnek, lekontrázzák őket, elől viszont teljesen veszélytelenek. Olyan játékosokat igazolnak minden nyáron, akik nincsenek a csapat segítségére, habár annyit költenek rájuk, mint egy európai topcsapat. Mike Ashley tulajdonos valami ilyesmit gondolhat: Elköltöttem ezen a nyáron is 40-50 millió fontot, de semmi változás, csak pocsékolom a pénzt." - nyilatkozta Carragher.

A Szarkák idén nyáron is tisztességesen bevásároltak, 48.5 millió fontért öt játékos érkezett: Wijnaldum, Mitrovics, Mbemba, Toney és Thauvin, de egyikük sem tudott sokat hozzátenni a játékhoz. Hétvégén Steve McClaren csapata a Watfordot fogadja, amely öt fordulót követően mindössze egyszer szenvedett vereséget. Quique Sánchez Flores gárdája ellen egyáltalán nem favorit a Newcastle, hiszen a hazai győzelemre 2.50-et, a vendégekre 2.80-at fizetne az egyik brit fogadóiroda. Ugyanakkor a "zöld" bukméker még mindig a Watfordot tartja esélyesebbnek a kiesésre, az ő szorzójuk 2.75, míg ha Mike Ashley gárdája is búcsúzna, 3.25-szörös pénz üthetné a markunkat.

[1988765] 2015-09-19 16:00:00 Newcastle United - Watfordx;
2015-09-19;47
2015-09-20;47
184314