Premier League

A MU ismét legyőzheti a Liverpoolt

  • hatharom.com

Sorozatban harmadik bajnoki győzelmét arathatja szombaton a Manchester United a Liverpool ellen az Old Traffordon.

Wayne Rooneyék könnyedén lenyomhatják az ősi riválist.

A Manchester Unitednak mostanában jól megy a Premier League-ben a Liverpool ellen, hiszen a Vörös Ördögök a legutóbbi két bajnokijukat zsinórban megnyerték egyik legnagyobb riválisuk ellen. Szombaton pedig minden jel arra mutat, hogy tovább nyújtják remek sorozatukat Louis van Gaalék Brendan Rodgersék ellen.

A hazaiak végre pontot tettek David De Gea ügyénék végére, a fiatal spanyol hálóőrrel végül sikerült megállapodniuk, aki így négy évvel megtoldotta kontraktusát. A brit szaklapok pedig már azt vélik feltételezni, hogy ismét a kezdőcsapatban találhatja magát, ami amúgy nem lenne meglepő, hiszen Sergio Romero igencsak benne volt abban, hogy a MU kikapott a Swansea otthonában.

De Geán kívül, az utolsó nyári új szerzemény, Anthony Martial bemutatkozására is mutatkozik esély, hiszen Michael Carrick játéka kérdéses. Egyébiránt az új igazolássokkal ezúttal nem nyúlt félre a Manchester United, mindenki beváltotta a hozzá fűzött reményt, így pedig pár év után ismét bajnokesélyes csapata van a hazaiaknak. Persze, ahhoz, hogy végül a Vörös Ördögök nyakába akasszák a Premier League aranyérmét, az ilyen találkozókat, mint a hétvégi, meg kell nyerniük.

[1988754] 2015-09-12 18:30:00 Manchester United - Liverpoolx

Merthogy a Liverpoolnak nem igazán megy az új szezonban, mivel eddig csak szerencséjüknek köszönhetik Brendan Rodgersék, hogy ott tartanak, ahol. A legutóbbi játéknapon pedig már a szerencséjük is cserbenhagyta őket, és végül örülhettek, hogy csak 3-0-ra kaptak ki hazai pályán a West Ham ellen.

A Vörösök támadójátéka nem igazán gördülékeny - két gólt lőttek négy meccs alatt, abból az egyik, Christian Bentekeé egyértelmű les volt az újonc Bournemouth ellen - idén , egyedül Philippe Couthino visz színt a vendégek előre játékába, azonban a brazil támadó eltiltás miatt nem léphet pályára az Old Traffordon. Szintúgy, mint Daniel Sturridge, aki sérült, míg Jordan Henderson és Adam Lallana játéka is erősen kérdéses. A liverpooliak hátsó alakzatával pedig már tavaly is problémái voltak, a nyáron pedig nem igazán sikerült megerősíteni ezt a csapatrészt, avagy ezek a problémák egyáltalán nem oldódtak meg a Mersey-partján.

Összességében tehát perpillanat minden a hazaiak mellett szól, az sem lenne meglepő, ha a United végig egykapuzna. 90 perc alatt pedig a lehetőségeik közül vélhetően kihasznál egy-két helyzetet Louis van Gaal alakulata, avagy szerintünk a Vörös Ördögök nyerik a Premier League hétvégi szupperrangadóját.

Háromesélyes fogadás a mérkőzésre - a      szorzói
Manchester United Döntetlen Liverpool
1.92 3.40 3.75
[1988754] 2015-09-12 18:30:00 Manchester United - Liverpoolx;