Bundesliga

Újabb laza meccs előtt a Bayern

  • hatharom.com

Az idén jócskán visszaeső Augsburgnak fikarcnyi esélye sincs szombaton a jó formában lévő Bayern München otthonában.

Lewandowskiék idén kiütéséses győzelemmel vághatnak vissza az Augsburgnak.

A hétvégi Bundesliga forduló egyik legtutibb tippje egyértelműen a Bayern München hazai sikere az Augsburg ellen. A bajorok eddig valamennyi mérkőzésüket megnyerték, vagyis pazar formában várják a szombati bajnokit, míg a vendégek eddig egyetlen lőtt góllal és szerzett ponttal a tabella hátsó felében tanyáznak.

A tavalyi meglepetéscsapat, az Augsburg kippukadt az idei szezonra, hiszen olyan meglepő eredményeket produkált például, mint a legutóbbi játéknapon hazai pályán sikerült kikapniuk a piros-fehéreknek az újonc Ingolstadt ellen. A csapat hátul messze nem olyan stabil, mint az előző szezonban, a gárda támadójátéka pedig egyszerűen katasztrófa. Annak pedig óriási az esélye annak, hogy nem szombaton kezdik meg a felzárkózást a Bundesligában a vendégek, hiszen a bombaformában lévő Bayern München otthonában vizitálnak.

[2002115] 2015-09-12 15:30:00 Bayern München - Augsburgx

Noha Arjen Robben a Hollandia-Izland Európa-bajnoki selejtező mérkőzésen megsérült, a bajorok játékoskerete olyannyira bő, hogy könnyedén tudják pótolni a holland szélsőt, pláne egy kiábrándító formában lévő Augsburg ellen. Egyébként is Pep Guaridola fiai remekelnek mostanság, legutóbb a szintén Bajnokok Ligája résztvevő Leverkusent ütötték ki 3-0-ra.

A piros-kékek egyébiránt nagyon készülnek a szombati találkozóra, hiszen szeretnének törleszteni a vendégeknek, akik májusban bevették az Allianz Arénát. Ez véleményünk szerint nagyon könnyedén összejön Thomas Mülleréknek, sőt úgy véljük, hogy a bajorok legalább háromgólos győzelmet is arathatnak szombaton, ami jelenpillanatban nem a meglepetés, hanem a papírforma kategóriába tartozna.

Európai hendikepes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Bayern München -2 Döntetlen (Bayern München -2) Augsburg +2
1.90 3.65 2.70
[2002115] 2015-09-12 15:30:00 Bayern München - Augsburgx;