Bundesliga

A Farkasok is átléphetnek az újoncon

  • hatharom.com

A Dortmund után a Wolfsburg is alaposan elláthatja az újonc Ingolstadt baját.

Tovább menetelhet a Wolfsburg.

Noha Kevin de Bruyne a Manchester City csapatához igazolt, míg Ivan Perisic az Interhez távozott, a Farkasok mégis idei legjobb játékukkal, 3-0-ra nyertek legutóbb hazai pályán a Schalke együttese ellen. Az Ingolstadt ugyan bravúrt ért el, hiszen az Európa Liga csoportkörében is érdekelt Augsburg otthonában nyert 1-0-ra az újonc, azonban ennek ellenére is a hétvégi találkozó esélyese a vendégcsapat.

A hazaiaknak a nagyok ellen még szoknia kell az első osztály légkörét, hiszen a Dortmund ellen ugyan egy félideig tartották magukat az újoncok, a második játékrészre viszont teljesen összeestek, s végül kaptak egy négyest. Mindez persze annak is köszönhető volt, hogy a piros-fehérek a BVB ellen is felvállalták a támadófocit, amit a rutinos vendégek simán kihasználtak. Vélhetően Ralph Hasenhüttl szombaton is hasonló felfogásban küldi ki csapatát a pályára, ami megkönnyítheti a vendégek dolgát.

[2002123] 2015-09-12 15:30:00 Ingolstadt - Wolfsburgx;

Ahogy fentebb említettük, a vendégek két kulcsjátékosukat is elveszítették az átigazolási szezon hajrájában, azonban még így is kiválóan játszottak a gelsenkircheni csapat ellen. Az ellen a csapat ellen, amelynek a legjobb játékosát, Julian Draxlert sikerült magukhoz édesgetnie a Farkasoknak, avagy a belga klasszis, Kevin de Bruyne pótlása megoldódott a német irányító megvételével, míg a horvát szélsőt például a világbajnok, André Schürrle helyettesítheti, vagyis egyáltalán nem gyengültek a vendégek, sőt.

Ennek ellenére a bukmékereknél óriásit emelkedett a vendégek szorzója, lassan már duplázni lehet Dieter Hecking együttesének sikerével. Mindezek után pedig a Wolfsburg győzelmében óriási érték van, akkora, ami gyakorlatilag kihagyhatatlan.

Háromesélyes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Ingolstadt Döntetlen Wolfsburg
3.90 3.50 1.85
[2002123] 2015-09-12 15:30:00 Ingolstadt - Wolfsburgx;