Bundesliga

Hannoverben sem lassítana a Dortmund

  • hatharom.com

Az éllovas Dortmund az osztályozós helyen álló Hannover otthonából is könnyedén elhozhatja a három pontot.

Reusék Hannoverben sem lassítanának.

Az eddig kiábrándítóan teljesítő, osztályozós helyen álló Hannovernek nem túl sok esélye van szombaton az éllovas, s eddig valamennyi meccsét megnyerő Dortmund ellen. Még akkor sem, ha a zöld-fehérek lesznek a pályaválasztók.

Merthogy a hazaiak támadójátékával komoly gondok vannak, hiszen eddig mindössze két gólt lőttek, azt is az első körben, az újonc Darmstadt ellen. Ennek köszönhetően nem csoda, hogy felhozó meccseket volt kénytelen játszani a Hannover, s az alacsonyabb osztályú gárdák ellen ugyan kinyílt a gólzsák, azonban nagy kérdés, hogy ez mire lesz elég a a csúcsformában lévő, és klasszisokkal jobb Dortmund ellenében.

[2002120] 2015-09-12 15:30:00 Hannover 96 - Borussia Dortmundx;

Merthogy a BVB speciel úgy nyert kedden a St. Pauli elleni edzőmeccsen, hogy a csapat kulcsjátékosainak döntő többsége mind válogatottbeli kötelezettségeiknek tett eleget. Azonban legalább bemutatkozhatott például Adnan Januzaj, a belga játékos góllal tette le névjegyét, de a kiegészítő emberek is játékba lendülhettek.

Ami a vendégek alapgárdáját illeti, Thomas Tuchel legényei pazar formának örvendnek, ahogy fentebb is írtuk, eddig idei valamennyi tétmeccsét megnyerte a sárga-fekete gárda. A támadójátéka ismét ott van a szeren a Dortmundnak, míg a védekezésben a tavalyi évben elkövetett rengeteg hiba kiköszörülése megtörtént, avagy hátul is stabilak Mats Hummelsék.

A Borussia kulcsjátékosai jól teljesítettek válogatottjaikban, a csapatnak amúgy is jól megy, ráadásul a Dortmundnak fekszik a HDI Aréna gyepe, hiszen Marco Reusék legutóbbi két hannoveri fellépésük győzelemmel ért véget. Jelen pillanatban tehát semmilyen érvet nem tudunk felsorakoztatni a hazaiak mellett, avagy véleményünk szerint a vendégek magabiztos, legalább kétgólos győzelmet arathatnak szombaton.

Európai hendikepes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Hannover +1 Döntetlen (Hannover +1) Dortmund -1
2.50 3.65 2.05
[2002120] 2015-09-12 15:30:00 Hannover 96 - Borussia Dortmundx;