Premier League

Kimászik-e a gödörből a Chelsea?

  • hatharom.com

José Mourinhóra és csapatára kőkemény mérkőzés vár szombaton Liverpoolban.

Vajon Mourinhóék visszatalálnak a helyes útra?

Enyhén szólva sem kezdte túl jól az idei Premier League-t a bajnoki címvédő Chelsea, hiszen az eddig lejátszott négy mérkőzése közül mindössze egyet nyert meg, s máris nyolcpontos hátránya van a legfőbb kihívója, a Manchester City ellenében. Szombaton pedig még akár tovább nőhet a fővárosiak hátránya, hiszen egy igen kellemetlen ellenfélhez, az Evertonhoz utaznak a Kékek.

A liverpooli gárda a kezdeti botladozás után kezd magára találni, mind a mutatott játékot, mind az eredményességet illetően. Ez főleg annak köszönhető, hogy Roberto Martíneznek sikerült a hiányposztokra igazolnia a nyáron, s az új arcok mostanra épültek be a csapatba. Ahhoz, hogy a hazaiak céljukat elérjék az idei szezonban, egy-két bravúrt véghez kell vinniük, amihez keresve sem találnák jobb alkalmat, mint a szombati meccs, hiszen minden kulcsjátékos a spanyol mester rendelkezésére áll, a vendégek borzasztó formában vannak, ráadásul a londoniak, a topjátékosai válogatottbeli kötelezettségük végett nem igazán tudtak felkészülni a hétvégi találkozóra.

[1988752] 2015-09-12 13:45:00 Everton - Chelseax

José Mourinhónak tehát sok a gondja mostanság, panaszra viszont nem lehet oka, hiszen mégis csak a Premeir League legerősebb és legbővebb keretével rendelkezik, és egyébként is, a portugál mester oldott már meg komolyabb problémákat is pályafutása során. Az biztos, hogy az eredménykényszer, és a vendégek fusztráltsága miatt nem látunk majd szép meccset a Goodison Parkban, de az Everton és a Chelsea összecsapásai általában sohasem a szép, és látványos támadófociról szólnak.

Véleményünk szerint ez most sem lesz másként, s José Mourinhót ismerve az sem lenne meglepő, ha egyetlen találat döntene a találkozón, vagyis a 2,5 gólnál kevesebb fogadási opcióban kiváló érték van.

Fogadás a mérkőzés góljainak számára - a     szorzói
2,5 alatt 2,5 felett
1.70 1.90
[1988752] 2015-09-12 13:45:00 Everton - Chelseax;