US Open

Serenára könnyű, Halepre izzasztó elődöntő vár

  • hatharom.com

Az amerikai nyílt teniszbajnokság csütörtöki játéknapján a hölgyek elődöntős küzdelmeire kerül sor. A felső ágon a címvédő Serena Williams és a meglepetésember, Roberta Vinci feszül egymásnak, míg az alsó ágon a második kiemelt Simona Halep és az olasz Flavia Pennetta méri össze tudását.

Profi tenisz-tippeket szeretnél? Látogass el a LOGIBET.COM-ra, ahol a legjobb hazai és nemzetközi tipsterek tippjei közül válogathatsz!

Ez a torna eddig álomszerűen alakult az olasz lányoknak, hiszen óriási meglepetésre, két játékosuk is bejutott a legjobb négy közé. Főleg Roberta Vincitől volt ez nagy hőstett, a 32 éves játékos ugyanis korábban soha nem járt még ilyen magasságban egy Grand Slam-tornán. A szerencse igencsak közbejátszott abban, hogy ő idáig menetelt, hiszen top 30-as teniszezővel nem találkozott. Most viszont össze kell szednie minden tudását, ha nem akar csúfos vereséget szenvedni, ellenfele ugyanis a történelmi sikerre készülő Serena Williams lesz. A világelső amerikai számára tökéletes match-up Vinci, ütőerőben és szerva sebességben ugyanis óriási a differencia kettejük között. Nem véletlen, hogy az eddigi négy összecsapásuk mindegyikét szettveszteség nélkül nyerte Serena. Ezúttal is ez a papírforma, de a 2-0-ás siker nem fizet túl jól, érdemesebb lehet inkább underre fogadni. A "zöld irodában" 17,5-nél húzták meg a határt és közel kétszeres pénzt ér, ha ez alatt maradnak. 

Ki jut tovább? - a   szorzói.
Serena Williams Roberta Vinci
TippmixPro @ 1.03 TippmixPro @ 7.00

A második kiemelt Simona Halep és a 26. helyen rangsorolt Flavia Pennetta összecsapása sokkal komolyabb izgalmakat tartogat. A torna előtt különösebben Pennettával sem számoltunk, de a rutinos olasz lány ismét összekapta magát a US Openre. Ez a kedvenc major viadala, többször negyeddöntőzött már és egyszer az elődöntő is összejött neki. Akkor Viktorija Azarenka túl nagy falat volt számára, most Halep ellen sokkal jobb eséllyel indul harcba. Remek formában van a román teniszező, de egy koncentrált játékkal le lehet tolni őt a pályáról. Pennettának megvan ehhez a tenisze, kellően laposak és gyorsak az ütései. Mindketten döntőszettes, bravúros győzelmen vannak túl, kérdés, kiben mennyi maradt erre az elődöntőre? A legnagyobb érték talán az overben van, a    -nál 20,5-ös line-t találunk.

Ki jut tovább? - a   szorzói.
Flavia Pennetta Simona Halep
TippmixPro @ 3.25 TippmixPro @ 1.25