NFL

A Steelers lehet az első áldozata Bradyék bosszúhadjáratának

A New England Patriots Tom Bradyvel a fedélzeten, a Pittsburgh Steelers ellen kezdi meg a címvédés felé vezető utat.

Amikor a New England Patriots 2007-ben példás büntetést kapott a Spygate miatt, nem sokan gondolták volna, hogy abban a szezonban 16-0-val végeznek az alapszakaszban és az NFL történelme során először esélyt kaptak arra, hogy 19-0-val fejezzenek be egy szezont. Az idei szezon sem múlt el botrány nélkül, az emlékezetes labdaleeresztős botrányt követően ismételten a Tom Brady és a New England Patriots a liga rosszfiúja, és egyáltalán nem biztos, hogy nem ismétlődik meg a történelem, nem dobbant idén is bosszúból óriásit a tavalyi bajnok.

Bill Belichick csapata hazai pályán kezdi meg a bajnokságot, az ellenfél a kissé tartalékos Pittsburgh Steelers lesz. Az acélvárosiaknál hiányozni fog ugyanis Le'Veon Bell futó, Martavis Bryant elkapó, valamint Maurkice Pouncey center. Mindazonáltal a Pittsburgh sokra lehet képes idén, a csapatot jelentősen megfiatalították, Ben Roethlisberger irányító pedig fantasztikus volt aze lőző évben is.

Afelől nincs kétségünk sem, hogy a Patsnek nem tett jót az egész Tom Brady-ügy, amelyből bár végül jól jött ki a csapat, a semleges szurkolók és az ellenfelek fanatikusai évekre megkapták ismét az ellenségképet. Bill Belichick edző azonban egyszer már meg ezzel a problémával, nem is akárhogy. A két csapat két évvel ezelőtt találkozott egymással utoljára, akkor 55-31-re nyert hazai pályán a New England. Mi hasonlóan sima és pontgazdag mérkőzésre számítunk, így tippünk egyértelműen a NE fölényes sikere.

hatharom.com-tipp: New England Patriots -6.5
TippmixPro @1.70