Eb-selejtező

Csak az egyik félnek fontos igazán

  • hatharom.com

Anglia már kijutott az Európa-bajnokság, míg Svájcnak még szüksége van néhány pontra, hogy révbe érjen.

Rooneyéknak gyakorlatilag már mindegy a keddi meccs.

A hétvégi eredményeknek köszönhetően Anglia válogatottja kvalifikálta magát a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságra, viszont Svájcnak még szüksége van a pontokra, hogy részt vehessen a kontinensviadalon.

A piros-fehéreknek perpillanat öt pont előnyük van a harmadik helyen tanyázó észtek előtt, ám ez a szombati, Szlovénia elleni meccs 79. percében senki sem gondolta volna. Merthogy az alpesiek akkor még kétgólos hátrányban voltak délnyugati szomszédunkkal szemben, azonban egy parádés hajrának köszönhetően mégis 3-2-re nyertek Xherdan Shaqiriék. Avagy jó formában van Vladimir Ppetkovic együttese, ami nem éppen hátrány, ha a gárdának kedden, a csoport legerősebb tagjának otthonában van jelenése.

[1667474] 2015-09-08 20:45:00 Anglia - Svájcx

Az angolok parádésan teljesítenek a selejtezősorozatban, hiszen eddig valamennyi mérkőzésüket megnyerték, így nem csoda, hogy három körrel a befejezés előtt már kijutottak az Eb-re. A csapat most szusszanhat egyet, hiszen a csoportelsőség is karnyújtásnyira van a gárdától, főleg úgy, hogy a piros-fehérek után az észtekkel és a litvánokkal találkoznak majd októberben, akik ellen borítékolható a győzelem.

Vélhetően Roy Hodgson bedobja a mély vízbe a fiataljait, mivel a hazaiknak a svájciak ellen akár még a vereség is belefér a pakliba. Ez pedig egy nyíltsisakos találkozót vetít előre, mint amilyeneket a felek az utóbbi években játszottak egymás ellen. Ezért érdemes lehet gólokba fektetni, hiszen az előbb említett tények ellenére a bukik tolla igen vastagon fogott, amikor az over határok szorzóit állapították meg. Véleményünk szerint könnyedén összejöhet minimum három találat a meccsen, amely fogadási lehetőséggel bőven megduplázhatjuk feltett tétünket.

Fogadás a mérkőzés góljainak számára - a     szorzói
2,5 alatt 2,5 felett
1.60 2.05
[1667474] 2015-09-08 20:45:00 Anglia - Svájcx;