Tenisz

Bankrobbantás US Open-meccsekkel

  • hatharom.com

Kétszeres pénz ütheti a markod, ha megjátszod a hétvégi tenisz kombinkat.

Kevin Anderson-Andy Murray
Hatharom-tipp: Murray
1.10 @ TippmixPro

A 203 centis Kevin Anderson a Grand Slamek elején nem számít könnyű ellenfélnek, a torna ezen szakaszában viszont csemegének ígérkezik a végső győzelemre is esélyesnek tartott Andy Murraynek. A brit pazar formának örvend, és bár Adrian Mannarino ellen 0-2-ről kellett felállnia, a továbbjutása egy pillanatig sem forgott veszélyben. Jellemző Murrayre, hogy megnehezíti a saját dolgát, de amikor nagyon kellett, akkor odatette magát. Hatszor meccseltek eddig, 5-1 a szigetországi javára, major tornán pedig 2-0, még szettet sem veszített a dél-afrikai ellen. Most is ez lenne a papírforma, pláne, hogy Anderson kezd fáradni, hiszen ő a US Open előtti utolsó hetet is végigteniszezte. 

Bertens/Larsson-Garcia/Srebotnik
Hatharom-tipp: Garcia/Srebotnik
1.30 @ TippmixPro

Kiki Bertens és Johanna Larsson meglepően jó párost alkotnak, nyertek már idén két kisebb tornát, illetve Melbourne-ben a negyeddöntőig masíroztak. Caroline Garcia és Katarina Srebotnik viszont más szint, ők a torna ötödik kiemeltjei és abszolút esélyesek a végső sikerre is. Jó formában érkeztek New Yorkba, az első két körben meg sem kellett izzadniuk. Nem jellemző rájuk, hogy favoritként buknának, főleg, ha ekkora esélyesnek tartják őket. Az eddigi két meccsüknél ez kétségkívül nehezebb lesz, de ők alkotják a jobb párost és formájukkal sincs gond, így meglepő lenne, ha elvéreznének.

Hingis/Mirza-Krajicek/Strycova
Hatharom-tipp: Hingis/Mirza
1.15 @ TippmixPro

Hasonló mondható el a Hingis/Mirza-Krajicek/Strycova összecsapásról is. Hingisék vezetik a világranglistát, wimbledoni győztesként érkeztek a US Openre, ahol szintén ők számítanak a legnagyobb favoritnak. Krajicek és Strycova egyáltalán nem alkot rossz párost, mind a három idei Grand Slamen hozták magukat, de hiányzik belőlük az a plusz, amivel igazán nagy eredményt érhetnének el. A kötelezőket most is lehozták, több azonban nincs bennük. Mirzáék egyébként két habkönnyű győzelemmel rajtoltak, tehát jó formát mutatnak Flushing Meadwosban is, így nem kérdés, hogy melyik páros lép majd tovább a legjobb nyolc közé.

Babos/Mladenovic-Arruabarrena/Klepac
Hatharom-tipp: Babos/Mladenovic
1.22 @ TippmixPro

Babos Timi és Kristina Mladenovic is versenyben van még, ők hétfőn lépnek majd pályára. Eddig szettet sem veszítettek és a folytatásban is elvárható lenne a sima győzelem tőlük a Lara Arruabarrena, Andreja Klepac duó ellen. A spanyol-szlovén kettőstől már az is szép, hogy idáig eljutottak, igaz, rendesen megszenvedtek ezért, hiszen mindkét meccsüket szetthátrányból nyerték meg. Babosék klasszisokkal jobbak, nem valószínű, hogy ez a meccs gondot okoz majd számukra.

US Open, kombi szelvény - a     szorzói
Mérkőzés Tipp Odds
Kevin Anderson-Andy Murray Murray 1.10 @ TippmixPro
Bertens/Larsson-Garcia/Srebotnik Garcia/Srebotnik 1.30 @ TippmixPro
Hingis/Mirza-Krajicek/Strycova Hingis/Mirza 1.15 @ TippmixPro
Babos/Mladenovic-Arruabarrena/Klepac Babos Mladenovic 1.22 @ TippmixPro

Nyereményszorzó: 2,01

Kombi téterőssége: 7/10

További tenisz-tippekért látogass el a LOGIBET.COM-ra!