Eb-selejtező

Visszavágásra készül az Európa-bajnok

  • hatharom.com

A spanyolok ezúttal a földbe döngölhetik északi szomszédunkat, avagy a szlovákokat.

A spanyolok visszavágásra készülnek Szlovákia ellen.

Októberben hatalmas meglepetésre Szlovákia hazai pályán 2-1-re legyőzte a regnáló Európa-bajnok Spanyolországot. Az a siker olyan lendületet adott Marek Hamsíkéknak, hogy azóta minden találkozójukat megnyerték a selejtezősorozatban, így 100 százalékos mérleggel állnak a C-csoport élén. Véleményünk szerint a jó sorozata megszakad a szlovákoknak, és a spanyolok hétvégi magabiztos sikerükkel át is veszik a vezetést a kvartettben.

Merthogy perpillanat erre van a legnagyobb esély, hiszen a hispánok otthon emberemlékezet óta nem kaptak ki tétmérkőzésen, ráadásul az ilyen fontos találkozókat rendre simán lehozták. Ha végig pásztázzuk a spanyol keretet, akkor látható, hogy olyan játékosokat válogatott be Vicente del Bosque, akiknek pazarul megy idén, avagy biztosak vagyunk benne, hogy a hazaiak játszi könnyedséggel veszik a hétvégi akadályt.

[1667405] 2015-09-05 20:45:00 Spanyolország - Szlovákiax

A vendégjátékosok közel sincsenek ilyen jó passzban, ráadásul a szlovák focisták klubváltásai is balul sültek el a nyáron, hiszen például Stanislav Sesták és Miroslav Stoch is erősen visszább lépett a ranglétrán. Ezen kívül nem szabad elfelejteni, hogy noha északi szomszédaink idegenben eddig valamennyi meccsüket megnyerték, azért ég és föld volt a teljesítményük a hazai produkciójukkal szemben. Vélhetően szombaton alig lesz náluk a labda, ami egyáltalán nem fekszik Ján Kozák alakulatának, a gyors spanyol játékosok pedig bolondot csinálhatnak a lassú és darabos Martin Skrtel vezette vendég védelemmel.

Összességében úgy véljük, hogy a spanyolok egy sima meccs előtt állnak, és egyáltalán nem lenne meglepő, ha könnyedén visszavágnának a szlovákoknak a tavaly őszi vereségért.

Fogadás a mérkőzésre európai hendikeppel - a     szorzói
Spanyolország -1 Döntetlen (Spanyolország -1) Szlovákia +1
1.75 3.40 3.30
[1667405] 2015-09-05 20:45:00 Spanyolország - Szlovákiax;