EURO 2016

Hogyan látják tippmestereink az esélyeket?

Vajon nyerünk vagy kikapunk? Íme, így gondolják szerkesztőink és tippmestereink!

Mint azt megszokhattátok, a hatharom.com szerkesztői és tippmesterei örömmel osztják meg gondolataikat a legnagyobb mérkőzések előtt. Persze, hogy nincs ez másként az év legfontosabb találkozója, a Magyarország-Románia előtt sem. Lássuk, mit gondolnak szakértőink a péntek esti derbiről.

Tippmixpro
  1 X 2
Magyarország-Románia 2.66 3.00 2.66

varin: Ez az egész jegymizéria, Dárdai távozása, a Böde-Szalai párbaj, mind-mind olyan faktor, amely nem a mi javunkat szolgálta. Sokan úgy vélekednek, hogy mikor vernénk meg a románokat, ha nem most. Mikor, ha nem akkor, amikor az utóbbi évek egyik leggyengébb csapata látogat Budapestre? Megmondom őszintén, én közepesen hiszek a srácokban... Mi sem vagyunk jók, mi sem vagyunk egységesek, csupán Dárdai elhitette a futballistákkal, hogy tudnak játszani. Én döntetlenkörüli eredményre számítok, kevés góllal. Ezért a tippem: 1-1.

Tomihmv: Személy szerint én egy bűn gyenge mérkőzésre számítok, mivel egyik csapat sem kockáztat majd, hiszen a döntetlen gyakorlatilag egyik félnek sem rossz. Arról nem is beszélve, hogy mindkét együttesnél vannak problémák, és kb. verekednek majd a játékosok a pályán. Ahogy varin kolléga, úgy én is döntetlen körüli eredményre számítok, azonban azon sem lennék meglepődve, ha nem születne gól, sőt valamilyen szinten számomra a 0-0 lenne a papírforma.

Javi Moreno: Mikor, ha nem most? A románok gyengék, mi egységesek vagyunk, a hangulat frenetikus lesz, a vendégek úgy jönnek ide, hogy a döntetlen sem rossz. Nem is lehet más eredmény, csak magyar győzelem. Most minden kritikust elhallgattathatnak és óriásit léphetnek Franciaország felé. Nem érdekel, hogy oldalhálós góllal, lesgóllal, kamutizivel, öngóllal vagy strandröplabdán megpattanó lövéssel, de nyernünk kell. És fogunk is, 1-0-ra!

mr.blonde: Ó, hogy vártuk ezt a meccset a nyári szünet előtt, önbizalomtól duzzadva, nyertes meccsekkel a hátunk mögött.. Csakhogy sajnos azóta már nem Dárdai Pálnak hívják a kapitányunkat, ez pedig komolyan visszavetheti ezt a társaságot. Ugyanakkor nem kell elájulni a román csapattól sem. A románok hasonló gondokkal küszködnek mint mi, a védelemmel és a középpályával a sok hiányzó miatt gondban lesznek. Erőn felül teljesített idáig Románia, ennyire nem jók szerintem, így ha a fiúk úgy mennek ki a pályára, hogy mindenáron nyerni akarnak, összejöhet az évtizedek óta várt bravúr. Persze kérdés, mennyire leszünk jók, és mennyire akarja a szöv.kap támadófelfogásban csatába küldeni a fiúkat. Gyenge színvonalra számíthatunk, impotens támadójátékkal mindkét fél részéről, nagyjából egyenlő erők küzdelmét hozza majd a találkozó. Ám ne legyünk pesszimisták, itt a nagy lehetőség, éppen ezért úgy gondolom, hogy nem égünk le, elkerüljük a vereséget, így az 1X@1.42 vagy egy Magyarország +0 @~2.00 fogadással azért illik megpróbálkozni... ha nyerünk, alighanem ez lesz az év legkedvesebb nyertes fogadása...:)

Cipolla: Fontos mérkőzés ez mindkét válogatottnak, de az utóbbi években a legfontosabb meccsén mindig megbotlott a  magyar csapat. Reméljük, most végre tudunk nyerni, de Gera nélkül roppant nehéz lesz. Döntetlent várok, persze a magyar győzelemért szurkol ma az egész ország.

A találkozót 20 óra 15 perctől ÉLŐ szöveges tudósításban közvetítjük, melyben beszámolunk az F-csoport másik két találkozójának alakulásáról is!
157976
[1667504] 2015-09-04 20:45:00 Magyarország - Romániax;