EURO 2016

Élet-halál meccs Belgiumban

  • hatharom.com

A belgáknak és a bosnyákoknak is csak és kizárólag a győzelem az egyetlen elfogadható eredmény csütörtökön.

Lukakuék legyőznék a bosnyákokat.

Igazi hatpontos mérkőzésre van kilátás csütörtökön Brüsszelben, hiszen a belgák perpillanat három ponttal vannak lemaradva a B-csoport élén tanyázó Wales mögött, előnyük pedig két egység a harmadik helyezett Ciprus-Izrael duóval szemben. Ami a bosnyákokat illeti, a még egyenesági továbbjutást érő második pozícióban lévő Belgiummal szemben három pont a hátrányuk, de az izraelieknek is egypontos fórjuk van a balkániak előtt.

A felek közül egyértelműen a vendégek várják jobb passzban a találkozót, hiszen a gárda sztárjai jól kezdték a szezont, ráadásul a válogatott a legutóbbi játéknapot legyőzte Izraelt, aminek köszönhetően Edin Dzekóék visszaszerezték az esélyt arra, hogy akár egyeneságon kijussanak a 2016-os kontinenstornára. Ehhez azonban csütörtökön nyerniük kell, hogy ténylegesen összerázódjon a B jelű hatos, minden más esetben még a pótselejtező is csodával érne fel a déliektől.

[1667373] 2015-09-03 20:45:00 Belgium - Bosznia-Hercegovinax

Ami a hazaiakat illeti, a belgák legutóbb csalódást keltő teljesítménnyel rukkoltak ki Cardiffban, így nem volt meglepő, hogy kikaptak a walesiektől. Főleg az előre játékkal voltak gondjai Marc Wilmots kapitánynak, akinek most tovább főhet a feje, hiszen Christian Benteke és Mousa Dembelé sérülés miatt kihagyja a találkozót. Igaz, ott lesz a csapatban Romelu Lukaku, akinek jól megy idén, na, meg a legnagyobb sztár, Eden Hazard is. A Chelsea középpályása jelen szezonban még adós a jó játékkal, de ismerjük klasszisát, az ilyen kaliberű mérkőzéseken mindig kiválóan teljesít.

Noha most nagy a tét, a gárdák vélhetően nem állnak majd be védekezni, hiszen nem az a stílusuk. A válogatottak akkor érzik jól igazán magukat, amikor támadhatnak, amit az utóbbi években be is bizonyítottak egymás ellen, hiszen rendre gólgazdag meccseket vívtak a belgák és a bosnyákok. Véleményünk szerint ismét valami hasonlóra van kilátás, avagy nagy az esélye, hogy legalább három gól szülessen csütörtökön Brüsszelben.

Fogadás a mérkőzés góljainak számára - a     szorzói
2,5 felett 2,5 alatt
1,75 1,85
[1667373] 2015-09-03 20:45:00 Belgium - Bosznia-Hercegovinax;