Premier League

Tovább menetelhet a Manchester City

  • hatharom.com

A legfőbb trónkövetelő ezúttal egy újoncnak, a Watford gárdájának láthatja el a baját a Premier League 4. fordulójában.

A Citynek a Watford sem jelenthet gondot.

Parádésan kezdte az idei Premier League szezonját a Manchester City, hiszen mind a három bajnokiját megnyerte eddig Manuel Pellegrini együttese, még pedig úgy, hogy az Égszínkékek még csak gólt sem kaptak.

Pedig Sergio Agüeróék nem akárkikkel találkoztak, hiszen a West Bromhoz és az Evertonhoz is ellátogattak, míg hazai pályán a bajnok Chelsea-vel mérkőztek meg. A csapatnak azonban meg sem kottyant ezen alakulatok legyőzése, mivel a City nagyon egyben van, a játékosok roppant motiváltak, és a góllövéssel nem áll hadilábon a hazai gárda. Pellegrini együttese tehát csúcsformában van, amit jól jelez, hogy a manchesteriek Liverpoolban aratott győzelme sorozatban - a tavalyi évadot is ide számítva - a kilencedik Premier League diadaljuk volt, erre pedig 1912 óta nem volt példa a klub történetében!

[1988744] 2015-08-29 16:00:00 Manchester City - Watfordx

Ami a vendégeket illeti, az újonc Watford összességében nem teljesít rosszul, hiszen eddig veretlen a Premier League-ben, ugyanakkor nyeretlen is, a Lódarazsak valamennyi mérkőzése döntetlennel ért véget. Az utolsó két találkozón viszont nem tudott gólt lőni a Watford, pedig a nem túl acélos West Brommal, és azzal a Southamptonnal meccselt, amely idén árnyéka önmagának.

Vélhetően a City hatalmas mezőnyfölényben futballozik majd szombaton, hiszen a vendégeknek nagyjából csak arra lesz erejük, hogy védekezzenek, avagy egy macska-egér játék szemtanúi lehetünk majd. A felek egyébiránt legutóbb 2014 januárjában, az FA Kupában találkoztak az Etihadben, akkor a hazaik 4-2-re tudtak nyerni. Azóta a gárdák között még tovább nyílt az olló, ezért véleményünk szerint szombaton a bajnoki trónkövetelő könnyedén nyerhet minimum két góllal az újonc ellen.

Európai hendikepes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Manchester City -1 Döntetlen (Manchester City -1) Watford +1
1.50 4.10 4.00
tippmixpro 
[1988744] 2015-08-29 16:00:00 Manchester City - Watfordx;