Bajnokok Ligája

Főtáblát érhet a Lazio remek idegenbeli szériája

A tartalékos Lazio a BayArenában egygólos előnyét szeretné megőrizni, de ehhez a németeknek is lesz egy-két szavuk.

Egy német-olasz csata - rendezzék azt bármilyen sorozatban is - mindig különösen pikáns. Habár a Nationalelf még soha nem verte meg tétmérkőzésen a Squadra Azzurrát, ezúttal nem egy nagy trófea a tét, csupán a Bajnokok Ligája csoportköre. A Lazio egygólos előnyből indul a Leverkusen ellen, ám az előjelek nem túl biztatóak.

Bayer Leverkusen-Lazio 1 X 2
    1.55 3.75 5.00

Remekül kezdte a bajnokságot a Gyógyszergyári alakulat, amely a Bundesliga mellett a Német Kupában is sikerrel vette az első akadályt. A Hoffenheim és a Hannover legyőzése azonban mit sem ér, ha nem sikerül a Sasokat is két vállra fektetni. Roger Schmidt, a gárda szakvezetője optimistán tekint a megoldandó feladat elé: "Sokat dolgoztunk a kontrajátékunkon, illetve a védekezésünkön is, bízom benne, hogy a legjobbunkat nyújtjuk majd. Rómában egy igen intenzív mérkőzést játszottunk, megvolt az esélyünk betalálni, de a befejezések nem sikerültek. Remekül dolgoztunk az elmúlt hetekben, felkészültünk a mérkőzésre, optimisták vagyunk".

Várható kezdőcsapatok
Leverkusen: Leno; Hilbert, Tah, Papadopoulos, Wendell; Bender, Kramer, Bellarabi, Son, Calhanoglu; Kiessling
Lazio: Berisha; Basta, De Vrij, Mauricio, Lulic; Onazi, Cataldi, Parolo; Candreva, Balde, Felipe Anderson

Kevésbé lehet azonban optimista Stefano Pioli, noha az előny az ő oldalukon van. Tudniillik a fővárosi gárda nélkülözni kénytelen csapatkapitányát Lucas Bigliát, de Filip Djordjevics, Federi Marchetti és Miroslav Klose sem lehet ott a BayArenában. "Az első mérkőzés eredménye semmit nem befolyásol tulajdonképpen - óriási lesz a harc a továbbjutásért. Szeretnénk továbbjutni, de ehhez jobb teljesítményt kell nyújtanunk a visszavágón" - ismerte el a tréner.

Habár papíron a Bayer a mérkőzés esélyese, az olaszok utolsó 11 európai kupamérkőzésükből csupán egyet buktak el, a Fenerbahche otthonában. Mi gólgazdag visszavágóra számítunk, egyik oldal sem teheti meg, hogy túlzottan óvatosan lépjen pályára.

hatharom.com-tipp: Mindkét csapat szerez gólt
TippmixPro @1.80
[2072949] 2015-08-26 20:45:00 Bayer Leverkusen - Laziox;
2015-08-26;42