Liverpool

Eredményes szezont várok a csapattól - Milner

Az angol válogatott középpályás szerint egyre jobb és jobb lesz a Liverpool, így akár messzire is eljuthatnak idén.

Igen eredményesen kezdte a szezont a Liverpool gárdája, amely ha szűkösen is, de hozta a két kötelezőt a Stoke, illetve a Bournemouth ellen, majd parádés játékot bemutatva ikszelt az Emirates-ben az Arsenal vendégeként. A Mersey-parti csapat 270 perc alatt még gólt sem kapott, szakértők pedig úgy vélik, ha Christian Benteke is megtalálja a góllövő cipőjét, a Vörösök akár a dobogóért is versenyben lehetnek.

"Idény végén úgyis kiderül, milyen messzire jutottunk, nemde?" - kezdte nyilatkozatát James Milner. "Mozgalmas időszakon vagyunk túl, a pályán és azon kívül is számtalan változás történt, így időben telik majd mire a legjobbunkat tudjuk nyújtani, de elégedettek vagyunk a szezonkezdettel. Egyelőre nem szeretnénk határozott célokat megfogalmazni, de minél jobban összecsiszolódik a csapat, annál jobbak és jobbak leszünk."

tippmixpro

Milner a nyáron szerződött a Manchester Citytől Liverpoolba, előző klubjában ugyanis alig-alig kapott már játéklehetőséget, és úgy vélte, jobb, ha távozik. "Láttam a Manchester City mérkőzéseit is a TV-ben, de attól tartok, csak a kispadról lett volna esélyem végignézni őket, ha Manchesterben maradok. Örülök, hogy a Liverpoolt választottam, élvezem minden percét az ittlétemnek. Természetes, hogy a legnagyobb csapatokban akarsz játszani, a legjobb játékosokkal, itt pedig minden együtt van: tehetséges angol fiatalok, remek külföldiekkel kiegészülve. Ha sikeres akarsz lenni, kiegyensúlyozottan erős kerettel kell rendelkezned, ez pedig egyértelműen a rendelkezésre áll Liverpoolban".

Milnerék szombat délután a West Ham Unitedet látják vendégük, majd a válogatott szünet után következik a második nagy erőpróba, akkor a Manchester Unitedhoz látogat a Rodgers-csapat.

[1988743] 2015-08-29 16:00:00 Liverpool - West Ham Unitedx;
2015-08-29;47
2015-08-30;47
184314