NFL

Kulcsjátékosát vesztette a Green Bay - reagáltak a bukik

Jordy Nelson kiválása a legtöbb bukinál azonnal felvitte a Packers végső győzelmének szorzóját.

Vasárnap a Pittsburgh Steelers elleni előszezon-mérkőzésen súlyos sérülést szenvedett Jordy Nelson, a Green Bay Packers talán legfontosabb elkapója (videó az esetről ITT). Az ACL-szakadás azt jelenti, Aaron Rodgers irányító a teljes szezonra elvesztette egyik kedvenc célpontját, ami az egész csapatnak óriási érvágást jelenthet majd. A bukik természetesen azonnal átírták szorzóikat.

A legtöbb tengerentúli bukmékernél már jó ideje a Packerst kezelték második számú favoritként a Seattle Seahawks után. Jordy Nelson sérülését követően szinte mindenhol nőni kezdett a wisconsini csapat szorzója, ám még így is őket tartják második helyen. Az egyik amerikai irodánál 5.50-ről 7.00-ra nőtt a Super Bowl-siker szorzója, míg a főcsoportgyőzelemé 3.25-ről 4.00-ra. A Green Bay az első héten rögtön egy nagyon nehéz csoportrangadót játszik, melynek hendikepjét szintén érintette a wide receiver kidőlése: Chicagóban már csak 6.5 pontos favorit a Packers a korábbi 7 helyett.

Nelson a tavalyi évben 1519 yarddal és 13 TD-vel zárt, az egész szezonra szóló sérülést pedig már a klub is megerősítette.

Érdekesség, hogy az általunk sokat használt "zöld irodánál" nemhogy nem nőtt a Sajtfejűek szorzója, még csökkent is a július 30-i állapotokhoz képest, 7.50-ről 7.00-ra.

Melyik csapat nyeri az 50. Super Bowlt?
Seattle Seahawks 5.00
Green Bay Packers 7.00
Indianapolis Colts 10.00
New England Patriots 10.00
Denver Broncos 13.00
Dallas Cowboys 19.00