Bundesliga

Melyik arcát mutatja a Dortmund?

  • hatharom.com

Az újonc otthonába látogat a Dortmund, ahol papírforma szerint többgólos sikert arathat. Azonban nagy kérdés, hogy melyik arcát mutatja a csapat vasárnap.

A papírforma szerint a Dortmundnak több góllal illene legyőznie az újoncot.

A Dortmund parádésan kezdte szezonját, hiszen az Európa Ligában, a Német Kupában és a Bundesligában is sikert sikerre halmozott. A múlt hétvégén a bajnoki rajton például 4-0-ra verte a tavalyi bronzérmes Mönchengladbach együttesét, azonban csütörtökön majdnem megégett a Borussia Norvégiában.

Tudniillik, a BVB már a 15. másodpercben (!) hátrányba került az Odd Greenland otthonában, sőt a 22. percben a németek szempontjából már 0-3-mat (!) mutatott az eredményjelző. Ezt követően három sebességgel feljebb kapcsolt Thomas Tuchel együttese, s végül 4-3-ra sikerült megnyernie az Európa Liga playoff kör első mérkőzését. Azonban, ha a hétvégi mérkőzést is ilyen gyengén kezdi a Borussia, akkor vélhetően még csak pontot sem szerez az Ingolstadt ellen.

[2002104] 2015-08-23 15:30:00 Ingolstadt - Borussia Dortmundx

Merthogy az újonc kifejezetten jól játszott az első fordulóban, formás akciókat vezetett, lendületesen játszott, a védekező játékosok nem követtek el hibát, gyakorlatilag a piros-feketék lefocizták a Mainzot, s végül 1-0-ra nyerték meg házon kívüli találkozót. Ennek, na, meg annak köszönhetően, hogy ki lesz az újonc első hazai ellenfele a Bundesligában a csapat felfokozott, tettre kész állapotban várja a mérkőzést, és a nézők is sokat segíthetnek, hiszen telt ház várja az Ingolstadtot.

A Dortmundnak a vasárnapi csak egy meccs lesz a sok közül, míg a hazaiaknak ez lesz az év egyik legfontosabb mérkőzése. A vendégek fáradtsága, illetve csütörtöki meccsük miatt, akár a meglepetés is benne van a találkozóban, főleg azért, mert az Ingolstadt játékosai vért isznak a mérkőzés előtt. Persze könnyen lehet, hogy a BVB-nek sikerül úgy felpörögnie, mint a múlt heti bajnokin, akkor pedig akár kiütéssel nyerhet az újonc otthonában. Mindezek után véleményünk szerint a legkifizetődőbb gólokra fogadni a vasárnapi találkozón, mert simán benne van a pakliban, hogy kiszakad a gólzsák, és legalább három találat születik az Ingolstadt-Dortmund ütközeten.

Fogadás a mérkőzés góljainak számára - a     szorzói
2,5 felett 2,5 alatt
1.65 2.00
[2002104] 2015-08-23 15:30:00 Ingolstadt - Borussia Dortmundx;