La Liga

Hozza a kötelezőt a Real Madrid?

Az élvonalba újra felkerülő Sporting Gijón otthonába látogat vasárnap este a Real Madrid: Rafa Benítez együttesének sikere papírforma eredménynek tűnik...

A szokottnál is nagyobb érdeklődés övezi a Real Madrid idei első tétmérkőzését, hiszen Rafa Benítez vezetőedző szerepvállalása a királyi gárda élén igencsak megosztja a közvéleményt. A spanyol szakember munkáját árgus szemekkel figyeli, mint a szakma, mind pedig a szurkolók, így a Sporting Gijón ellen gyakorlatilag csak veszítenivalója van a fővárosi alakulatnak.

A Real Madrid a felkészülési időszakban egyedül a Bayern München gárdájától kapott ki (0-1), de közben olyan csapatok fektetett két vállra, mint a Manchester City vagy az Internazionale. A bajnoki főpróbának szánt Bernabeu-kupa keretein belül kedden 2-1-re legyőzte a török Galatasaray együttesét, így Gijónba kedvező előjelekkel utazott el a gárda.

További jó hír a vendégek számára, hogy gyakorlatilag minden kulcsember bevetésre készen áll, egyedül Karim Benzema hagyja majd ki a találkozót, aki a fiatal Jesé Rodriguez pótol majd. A várakozás szerint Gareth Bale ismét új posztján, a csatársor mögött középen kaphat helyet, míg Ronaldo és Isco a két szélen rohamozhatja majd az ellenfél védelmét.

[2030089] 2015-08-23 20:30:00 Gijon - Real Madridx

A Gijón csapata tavaly a Betis mögött a második helyen végzett a másodosztályban, így egyenes ágon került vissza a legjobbak közé. A felkészülési időszakban jól teljesített a csapat, ezzel együtt a Real Madrid ellen kezdeni a bajnokságot nem lehet egy leányálom a hazaiak számára.

Fogadás a végeredményre    
Sp. Gijón Döntetlen Real Madrid
12.00 6.10 1.20

A szorzókból is láthatjuk, hogy a bukmékerek nem is adnak sok esélyt a Sportingnak, a hazai győzelem egészen óriási, 12-szeres pénzt fizet, de már egy döntetlen is meghatszorozná a pénzünket. A legvalószínűbb forgatókönyv tehát a vendég győzelem, amely mindössze 1.20-as szorzóval "csábítja" a fogadókat.  A keretek közötti tudáskülönbséget figyelembe véve azonban igencsak meglepődnénk, ha Ronaldóék nem egy magabiztos sikerrel kezdenék az új idényt...

Nyer mindkét nagy vasárnap?    
Barcelona + Real Madrid nyer@1.75
[2030089] 2015-08-23 20:30:00 Gijon - Real Madridx;