Premier League

Könnyed siker előtt a United

  • hatharom.com

Noha a Vörös Ördögöknél a BL élvez prioritást, szombaton a Newcastle legyőzése nem okozhat gondot Wayne Rooneyéknak.

Újabb győzelmet arathat a Manchester United.

Pazar formában várja hétvégi bajnokiját a Manhester United, hiszen Memphis Depay vezetésével a Brugest is legyőzték a Vörös Ördögök, a Bajnokok Ligája selejtezőjét megelőzően pedig kettőből kettőt nyertek a Premier League-ben.

Szombaton a Newcastle ellen játszik Louis van Gaal csapata, és a siker egyedül csak a hazaiakon múlik. Tudniillik a Szarkáknak egyáltalán nem megy, hiszen a Southampton ellen ugyan sikerült pontot szerezniük, azonban a Swansea otthonában simán kikaptak. A csapat játéka nem túl meggyőző, ami a nyári vérátömlesztésnek köszönhető, ami eddig úgy tűnik, hogy nem sült el túl jól. Ezt az is alátámasztja, hogy a vendégek a héten ismét igazolni kényszerültek, Marseille-ből szerződtették Florian Thauvint 12 millió fontért. Az új igazolás játéka még bizonytalan az Old Traffordon.

[1988734] 2015-08-22 13:45:00 Manchester United - Newcastle Unitedx

Ami a hazaiakat illeti, ahogy fentebb említettük jól játszik idén a United, a csapat védekezése több, mint biztató, és a belgák ellen már a gólzsák is kinyílt. Wayne Rooneyék hétvégén pedig folytathatják jó sorozatukat, hiszen a Newcastle védelme igen ingatag lábakon áll, s vélhetően ez nem az Old Traffordon változik meg.

Minden tényezőt megvizsgálva úgy véljük, hogy hiába játszik jövő hét szerdán Belgiumban Bajnokok Ligája visszavágót van Gaal együttese - vélhetően a holland mester pihenőt ad egy-két sztárjának a hétvégén -, ennek ellenére is szombaton csak egy csapat lesz a pályán, az pedig a hazai lesz, avagy az MU minden nehézség nélkül nyerhet legalább két találattal a Szarkák ellen.

Európai hendikepes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Manchester United -1 Döntetlen (Manchester United -1) Newcastle +1
1.95 3.45 2.75
[1988734] 2015-08-22 13:45:00 Manchester United - Newcastle Unitedx;