Bundesliga

Szalaiékon is átroboghat a Bayern

  • hatharom.com

Stieber Hamburgja után egy újabb "magyaros" csapatot üthet ki a Bayern München a Bundesligában.

Müller Stieberék után Szalaiéknak is betalálhat.

Alaposan belehúzott a sorsolásnál a Hoffenheim, hiszen a Bundesliga első fordulójában a Bayer Leverkusenhez látogatott, míg a hétvégén a Bayern München gárdáját fogadja, avagy szombaton sem számíthat sok jóra Szalai Ádám bandája.

A sorsolás nehézsége ellenére a "Falusiak" meg sem közelítik tavalyi teljesítményüket, főleg az előre játék dadog a Hoffenheimnél. Ebben nagyban közrejátszik, hogy Firmino elhagyta a csapatot, pótlása pedig nem sikerült, hiába igazoltak temérdek csatárt a kék-fehérek. Szalai Ádámnak a brazil távozása után lehetősége lenne többet szerepelni, azonban annyira formán kívül van, hogy az első fordulóban még a kispadra sem (!) tudott leülni. A TSG védelmében pedig egyértelműen káosz uralkodik, gyakorlatilag bárki ellen képes gólt kapni, pedig olyan kaliberű együttessel még nem is találkozott, mint amilyennel szombaton néz farkasszemet.

[2002103] 2015-08-22 15:30:00 Hoffenheim - Bayern Münchenx

A bajorok formaidőzítése tökéletesre sikeredett, hiszen az előszezonban bukdácsolt a csapat, és a Német Szuperkupa döntőjét is elbukta büntetők után, azonban a nyitófordulóban átgázolt a Hamburg együttesén. Stieber Zoltán csapatának esélye sem volt Münchenben, a Bayern azt csinált, amit akart az északiakkal, s végül öt lőtt gólig jutott. A támadójáték tehát klappolt, de a védekezésre sem lehet panasza Pep Guardiolának.

A vendégek és a hazaiak között perpillanat komoly különbség van, véleményünk szerint ez gólokban is megmutatkozik majd, avagy nem lenne meglepő, ha a bajorok legalább két góllal nyernének a Hoffenheim otthonában, amely fogadási lehetőségre kiváló szorzón fogadhatunk.

Európai hendikepes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Hoffenheim +1 Döntetlen (Bayern München -1) Bayern München -1
3.15 3.90 1.70
[2002103] 2015-08-22 15:30:00 Hoffenheim - Bayern Münchenx;