Bajnokok Ligája

Itt egy merész tipp, ami igazából tuti

  • hatharom.com

Alábbi cikkünkből kiderül, hogy mi a legtutibb tipp a Celtic-Malmö Bajnokok Ligája mérkőzésre.

Boyatáék ismét brusztolós meccset vívhatnak a Bajnokok Ligájában. - Fotó: dailyrecord.co.uk

Noha nem a legpikánsabb párosítás lesz szerdán a Celtic-Malmö mérkőzés, azért mégiscsak a regnáló skót és svéd bajnok néz farkasszemet egymással a Celtic Parkban. A tét pedig óriási, hiszen aki továbbjut ezen párharcból az felkerül a Bajnokok Ligája főtáblájára és hatalmasat kaszál.

A svédek kicsit nagyképűen nyilatkoztak a szerdai meccs előtt, hiszen azt merték mondani, hogy a Salzburg sokkal jobb csapat, mint a Celtic, és ha az osztrákokat sikerült kiejteniük, akkor a skótok sem okozhatnak gondot számukra. Ebben van némi igazság, hiszen a zöld-fehéreknek az izlandi és az azeri bajnokkal kellett játszaniuk, és nem voltak túl meggyőzőek, ráadásul az utóbbi években bukdácsoltak a nemzetközi kupaporondon. Azonban minden meccs más, és a svédek útja egyáltalán nem volt zökkenőmentes idáig, hiszen a gyengécske Zalgiris ellen szenvedve jutottak tovább, míg a Salzburg ellen egy jó félidőnek köszönhetik, hogy a csoportkörért harcolhatnak.

[2072867] 2015-08-19 20:45:00 Celtic - Malmo FFx

Age Hareide a vendégek mestere vélhetően a biztonságot helyezi előtérbe a szerdai találkozón, szintúgy, mint kollégája, Ronny Deila a hazaiak vezetőedzője, hiszen ez az a párharc, ahol már az első meccs is roppant fontos, mivel merőben meghatározza a felek szezonját. Mindkét vezetőedző egyébiránt norvég, avagy a szakmáról ugyanúgy gondolkodnak, vagyis nem igazán valószínű, hogy meg tudják lepni egymást.

A hatalmas tét véleményünk szerint teljesen megbénítja majd a feleket és mindkét csapatnak az lesz a célja, hogy megússza kapott gól nélkül. Az idei szezonban egyébként sem a Celtic, sem a Malmö nem sziporkázik úgy, ahogy korábban, avagy összességében mindezek után egyáltalán nem lenne meglepő, ha a felek szerdai találkozóján maximum két gólt láthatnánk.

Fogadás a mérkőzés góljainak számára - a     szorzói
2,5 alatt 2,5 felett
1.80 1.80
[2072867] 2015-08-19 20:45:00 Celtic - Malmo FFx;